ماه دیگه عروسی بود... دلیلشم اینکه من وقتی دانشگاه ندارم تا 11 میخوابم و گاهی لباسامو میریزم روی تخت خوابم.... ب هر حال بارها این درخواست ازم کرده.... الآن چکار کنم بگم توافقی جداشیم؟؟؟ من اقدام کنم یا منتظر باشم اون اقدام کنه
البته بگم مادرش خیلی بهم. میگفت چرا صبح تا دیر وقت میخوابی و لباساتو چرا میریزی تو تختت.... ولی م ...
کاری ب دلیل بی مزه و خنده دار همسرت ندارم اما اون بدتر شمایی... شلختگی و تنبلی از کی تا حالا شده لایف استایل؟
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین شانس نداره فقط با ادم درست ازدواج کرده پسره از ایناس که با ایمان و با خداست و سرش ب زندگیشه اینم تا میتونه با زبون خرش میکنه! پسره خب دوسشم داره با اینکه عن خاصی نی دختره🤣
دیگه نمیخوامش هم شمن میاره دم خونه بابام میگه جدا شیم اگه با بچه این کارا رو کنه من چ غلطی کنم؟؟ بای ...
پس اگه قصد تو هم جدایی اصلا صدات در نیاد کافیه بدونه تو هم مایل به طلاق هستی از خدا خواسته کاری می کنه بدون گرفتن مهریه جون به لبت برسه خودت طلاق توافقی رو امضا کنی ذات مرد این .