2777
2789
عنوان

عقدم ولی جهازم بردم شوهرم میگه جدا شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 61 پست

یک زود تند سریع برو جهازت رو جمع کن برگردون

دو هرچی طلا گرفتن قایم کن

سه برو مهرت رو بزار اجرا و بگو اوکی بیا جداشیم

این ادم دلش باتو نیس زوری تو زندگی کسی که نمیخوادت نمون

البته بگم مادرش خیلی بهم. می‌گفت چرا صبح تا دیر وقت میخوابی و لباساتو چرا می‌ریزی تو تختت.... ولی م ...

کاری ب دلیل بی مزه و خنده دار همسرت ندارم اما اون بدتر شمایی... شلختگی و تنبلی از کی تا حالا شده لایف استایل؟‌

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول عقد میگفت الان چرا جهاز بردی؟!؟؟؟ از اول کور بود خب نمیومد خواستگاری توهم بخاطر خودت یکم نظم ...

حالا استارتر خوبه

ی فامیل ما داریم خونش گوه گرفته

نه شام میپزع نه تمیز میکنه فقط ب خودش میرسه شوهرشم میپرستش و علاوه بر اینکه شوهرش کار میکنه کارای خونه و بچه هارم میکنه عین پروانه دور زنه میچرخه

شانسه بخدا

ب نظرم با ادم درست وارد رابطه بشی این چیزا ب چشم نمیاد

اعصابش ش خو رد شده خواسته تهدیدت کنه به حرفش گوش بدی رسته بهونش الکیه

اما توهم سعی کن خانووم تر بردخورد کنی تمیز و مرتب باشی همیشه نه شلخته عزیزم که کسی ایجوری بهت نگه 

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡
کاری ب دلیل بی مزه و خنده دار همسرت ندارم اما اون بدتر شمایی... شلختگی و تنبلی از کی تا حالا شده لای ...

خدایی خیلی بده

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

حالا استارتر خوبهی فامیل ما داریم خونش گوه گرفتهنه شام میپزع نه تمیز میکنه فقط ب خودش میرسه شوهرشم م ...

اون اونجاش بخت داره خواهر😂

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

اون اونجاش بخت داره خواهر😂

ببین شانس نداره فقط با ادم درست ازدواج کرده پسره از ایناس که با ایمان و با خداست و سرش ب زندگیشه اینم تا میتونه با زبون خرش میکنه! پسره خب دوسشم داره با اینکه عن خاصی نی دختره🤣

ببین شانس نداره فقط با ادم درست ازدواج کرده پسره از ایناس که با ایمان و با خداست و سرش ب زندگیشه این ...

😂

دیگه نمیخوامش هم شمن میاره دم خونه بابام میگه جدا شیم اگه با بچه این کارا رو کنه من چ غلطی کنم؟؟ بای ...

پس اگه قصد تو هم جدایی اصلا صدات در نیاد کافیه بدونه تو هم مایل به طلاق هستی از خدا خواسته کاری می کنه بدون گرفتن مهریه جون به لبت برسه خودت طلاق توافقی رو امضا کنی ذات مرد این .

بزار خودش اول اقدام کنه