2777
2789
عنوان

یه سوال درباره سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۱۵هفته سقط شد همون سبک خوابشو دیدم انگار یه پسر بچه ی چهار ساله بود توخاب چهرش هنوز یادمه

چرا سقط شد

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

اره سوال منم همین بوده میگم چون قلب نداشت یعنی چیزی نبوده ؟

نمیدونم واقعا من تصور خودم رو گفتم. به نظرم شما از کسی که به این چیزا آگاهی داره سوال کنی بهتر به جواب میرسی

من حرف اینایی که میگن روح از ۴ ماهگی دمیده میشه رو قبول ندارم نظرم اینه بچه وقتی قلبش میزنه پس دیگه آدمه روح داره درد رو میفهمه ولی تکلیف جنین هایی که موقع تشکیل شدن مشکل ژنتیکی دارن و حتی قلبشون تشکیل نمیشه رو نمیدونم

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره خیلی سخته خیلی خیلی دوران سختی بود، اسمم گذاشتم براش شماام اگه خواستی اینکارارو بکن

اسمش چی بود 

من وقتی رفتم دکتر گفت بود که جنینت پسر بوده 

شما موقع سقط جنین رو دیدی