2777
2789
عنوان

میخوام دکتر بشم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دهم ببین انگیزم گند گرفته شده ریاضی ده شدم شاید شیمی ۵ اینا بشم فیزیکم شاید بین ۱۵ تا ۱۸ زیستو خوب ب ...

اگه معلمای مدرست ضعیفن

دبیرای انلاین ببین

دهم زیاد تشریحی مهم نی تست زیاد بزن و درس بخون واقعا بخون.تلاش کن. اینقدر حل کن پاره کن حل کن تا قوی بشی. ریاضی فقط باید سوال حل کنی.

یازدهمم امسال مسخص میکنن که تاثیرش مثبته یا نه

اگه مثبت شد برای امیشه باز فقط تستی کار کن

اگه معلمای مدرست ضعیفندبیرای انلاین ببیندهم زیاد تشریحی مهم نی تست زیاد بزن و درس بخون واقعا بخون.تل ...

مدرسمون خیلی سطحش بالاس اول فرزانگانه بعد مدرسه ما خب ببین معلما توقعشون بالاس بخدا ی سوالایی میدن

ب هر الاغی بیشتر از حدش یونجه بدی فاز یال (:

فرزانگان دیگه اونطوریه دیگه باید درس بخونی رقابت کنی

باور کن تو هفته ۲۰ ساعت میخوابم پنجشنبه جنعه هم ساعت پتج صب پا میشم تا ۱۱ شب بازم سر امتحان یادم میره کدوم فرمول برا کدومه از این میسوزم

ب هر الاغی بیشتر از حدش یونجه بدی فاز یال (:

چجوری تست بزنم مثلا روزی ده تا از هر درس یا چی

هر درسی رو خوتدی بیا تستشو بزن

مثلا گفتار ۱ زیست تموم شد بردار تستاشو بزن تا حایی که میرسی بزن هر چی هم موند تابستون مرور میکنی

شوهر منم همینطور اما من خبر نداشتم شصت درصد کنکور معدل شده منم معدلم شونزده بود بیخیال شدم با اینکه توی اون بی‌خبری یکسال شب و روز خوندم 

اگه معدل دیپلمت بالاست ناامید نباش اصلا و اگرنه باید بری مدرسه بزرگسالان دریایی که نمره کم گرفتی دوباره امتحان بدی معدلتو ببری بالا قبلش

شیمیو چیکار کنم

تو کتاب تستت بخش بندی کرده

مثلا نوشته تستای فلان صفحه تا فلان صفحه

هر بخشی رو خوندی برو تستاشو بزن. یاد بگیر جواباشو تو کتاب و جزوه های دبیرت پیدا کن فقط پاسخنامه نخون.

اگه بخشی هم متوجه نشدی از درسی برو تلگرام اون بخشو از یه دبیر آنلاین ببین

تست اوایل مممکنه از هر ۱۰ تا ۸ تاشو غلط بزنی ولی باید صبر کتی اینقدر برگردی به جزوه و کتابات تا راه بیوفتی