2777
2789
عنوان

کیا مثل من زود عروسی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 90 پست
اشتباه محضنمونه بارز خودم که همیشه گلایشو به مامان بابام میکنم

قدر سلامتیو کسی میدونه که مریضه قدر زندگی تورو کسی میدونه که پسره بکارتشو گرفته یا سنش بالاس وشوهرنیست براش

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذار شیطون گولت بزنهشاد باش و خوب زندگی کناز لحظه لحظه ی زندگی و کنار بچه ها و همسرت بودن لذت ببرقرا ...

مرسی از کمکت عزیزم 

به روی جفت چشام

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
قدر سلامتیو کسی میدونه که مریضه قدر زندگی تورو کسی میدونه که پسره بکارتشو گرفته یا سنش بالاس وشوهرنی ...

واقعنم 

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

عزیزم خب الان با شوهرت برید بیرون 

پارک و بازار و رستوران و تفریح هایی که دوست دارید چرا فکر می‌کنید دیر شده تازه بچه هاتون هم لذت می‌برن 

من ۱۸ سالگی نامزد کردم تا عروسی کردم تقریبا ۲۰ سالم شده بود الانم ۲۴ سالمه یه بچه هم دارم 

هم درس میخونم هم تفریحاتم و دارم 

اینکه آدم با شوهر و بچه هاش تفریح کنه خیلی لذت بخش تره تا دوست پسری که نمیدونی ولت میکنه یا باهات میمونه 

هعیییییی خواهررررررر به دهه شصتیا میگن نسل سوخته ما دهه هفتادیا نسل جزغاله ایم

دخترم ۲۷ سالش شده هنوز مجرد و اما داره تخصص پزشکی میگیره

ولی هیچ چیز از خانه داری  مثل شما بلد نیست و با کوچکترین مشکل استرس میگیره 

در عوض شما این مدت تجربه آشپزی و تربیت فرزند و خانه داری رو یاد گرفتید

اما دخترم نصف عمرش فقط درس خونده  

بنظرم زندگی شما خیلی آرامش بیشتری داره

همش با این حرفا دلمو آروم میکنم

یه چرخ تو نی نی سایت بزن ببین هروز چنتا دختر میان از عشق نافرجام و فریب خوردنشون میگن چنتا میان میگن همه چی تموم هستیم ولی یه خواستگار  درست حسابی نداریم اگه دوست داری درس بخونی یا هنری یاد بگیری یا مثلا بری ورزش خوب اینا تو سن بالاتر هم میشه ولی اگه فقط اینکه عشق به اون معنا رو تجربه نکردی مثلا  عاشقانه ازدواج نکردی بدون اکثرش تهش به هیچ کجا نرسیده مگه موارد نادر تازه اونم  بعداً متوجه  مشکلات دیگه ای  شدن که چون قبلاً عاشق طرف بودن ندیدن ولی الان براشون شده ی معضل بزرگ 

چه فکری کردن اینقدز زود شوهرت دادن تازه فامبل ما ۱۴عقد کرد بعد ۱۵جدا شد الانم ۱۵سالشه جمعه عروسیش بو ...

من مامانم همش میگف زیر۲٠دختر شوهر نمیدم 

ولی بابام 

امان ازاین بابام  از۱۲سالگی همش به مامانم میگف چرا برا این دختر خواستگار نمیاد😐😐

آخرشم ۱۵نشده بودم از سرش باز کرد

یه چرخ تو نی نی سایت بزن ببین هروز چنتا دختر میان از عشق نافرجام و فریب خوردنشون میگن چنتا میان میگن ...

اتفاقا تاپیکای این مدلی زیاد دیدم 

ولی واقعا حسرت خیلی چیزا رو دلمه یکیش همین درس خوندن سرکار رفتن و.... 

قدر سلامتیو کسی میدونه که مریضه قدر زندگی تورو کسی میدونه که پسره بکارتشو گرفته یا سنش بالاس وشوهرنی ...

خب چرا سناریوی بد رو میگی

یکی هم تو سن نرمال مثلا دهه ۲۰ عشق رو تجربه میکنه‌‌‌.... دانشگاه هم میره... سرکار هم میره... بعد از چند وقت دوستی عاشقانه با همون پسر ازدواج میکنه‌‌‌... زندگیش هم خوبه

اینطور زندگی‌ها هم هست ... چرا خودتون رو گول میزنید 

خب الان عاشق همدیگه باشیدببخشید عزیزم شما شهر کوچک بودید؟ این براتون رسم بود؟

بله عزیزم شهرستان بودیم  ۱٠ساله ساکن تهرانیم