2777
2789
عنوان

کیا مثل من زود عروسی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 90 پست
خب چرا سناریوی بد رو میگی یکی هم تو سن نرمال مثلا دهه ۲۰ عشق رو تجربه میکنه‌‌‌.... دانشگاه هم میره.. ...

اینجوری میگن ازسرمن بیفته😂

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
اینجوری میگن ازسرمن بیفته😂

😃😃😀😀

ببین عزیزم خودت که تهران هستی می‌بینی همه جور زندگی هست... هم به روش سنتی هم روش مدرن ازدواج کردند اگه دختره آدم مناسبی رو انتخاب کرده باشه زندگیش خوبه

خوشحاله

شوهرش بهش محبت می‌کنه اینم به اون محبت و عشق میده

باهم تفاهم دارن

ولی به شرطی که هردو عاقل باشن قدر زندگی بدونن

الان تو میتونی قدر زندگیت و همسرت و بچه‌هات بدونی بهشون احساسات خوب بدی و عاشق شوهرت بشی 

اگه درس و کار و ورزش هم دوست داری برو دنبالش یا هر رویایی داری

خودت رو مقایسه نکن بجاش همینی که هست رو بهتر کن و به چیزی که میخوای نزدیک کن

مگر اینکه شوهرت بد و به درد نخور باشه که بحثش جداست، ولی اگه خوبه عاشق هم باشید 💞💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بچه داری کرده!! همین جمله کلی توهین داخلش هست انتظار دارین زن بچه داری کنه ، خرج شوهر بده ، کار ...

انتظار ندارم هم خرج شوهر بده هم کارهای خونه رو کنه هم بچه داری ولی در نظر من زندگی ایده آل این نیست که از ۱۹ سالگی تا ۴۲ سالگی هر چتد سال یه بچه بیاری . کل عمرت مشغول بچه داری باشی 

یه صبح تا ظهر سرکار رفتن آدم رو نمی‌کشه. این همه آدم همزمان سرکار میرن و بچه هم دارن کارهای خونه هم باهم انجام میدن 

اینکه از نوجوونی تا میانسالی به جای اینکه به خودت برسی دغدغه های مهم تر داشته باشی درگیر زایمان و  زبون باز کردن و راه رفتن بچه باشی به نظرم وحشتناکه 

من و شوهرم ۴ سال دوست بودیم بعد ازدواج کردیم 

به نظرم عشق قبل ازدواج خوبه ولی عاشق بعد ازدواج مهمتره

مهم اینه که ازدواج درست و اصولی باشه هردو طرف هم آدم باغقل و درک باشن که عشق رو پرورش بدن و نذارن از بین بره

حالا اگه من قبل ازدواج با شوهرم کافه نرفته بودم هم مهم نیست 

مهم الانه که باهم چطور رفتار میکنیم 

انتظار ندارم هم خرج شوهر بده هم کارهای خونه رو کنه هم بچه داری ولی در نظر من زندگی ایده آل این نیست ...

خب شاید برای اون کار کردن در دسترس نبوده .‌‌‌‌.. و تنها گزینه‌ای که داشته فرزندآوری و خانه داری بوده ... حالا بهش نگو که زندگیت بد بوده و احساسش رو منفی نکن... 

شاید خودش خوشحال باشه‌‌ با این روش... 

😃😃😀😀ببین عزیزم خودت که تهران هستی می‌بینی همه جور زندگی هست... هم به روش سنتی هم روش مدرن ازدواج ...

عزیزم مرسی از کمکت و راهنماییت 

حتما بهش فکر میکنم و میرم دنبال هدفام

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
من و شوهرم ۴ سال دوست بودیم بعد ازدواج کردیم به نظرم عشق قبل ازدواج خوبه ولی عاشق بعد ازدواج مهمترهم ...

کاملا درسته عزیزم 

ان شاالله خوشبخترین باشین

خب شاید برای اون کار کردن در دسترس نبوده .‌‌‌‌.. و تنها گزینه‌ای که داشته فرزندآوری و خانه داری بوده ...

بابام بهش اجازه کار کردن نداده چندسال اول زندگی 

بعدش که بابام اجازه داده خودش پیگیری نکرده 

هرروز که بهش نمیگم ولی قبلا بهش گقتم که مقصر این وضعت خودتی 

انتظار ندارم هم خرج شوهر بده هم کارهای خونه رو کنه هم بچه داری ولی در نظر من زندگی ایده آل این نیست ...

فطرت زن همینه 

حالا یکی علاقه داره در کنار مادری ، شاغل هم باشه بحثش جداست 

مثل اینکه به آقایون بگیم از اول جوانی مدام کار میکنین و خرج خانواده رو باید بدین ، پس افسرده هستین. 

البته دیدگاه ها متفاوته. ولی در سایتی که تقریبا همه ی ما خانوم هستیم این یه جور تزریق ناامیدی حساب میشه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

عمر ازدواج های سنتی از عاشقانه های قبل ازدواج بیشتره من خودم ۱۵ عقد کردم ۱۷ عروسی خیلی سختم بود نسبت ...

خیلیم عالی🌹

من دختر ده ساله دیدم حامله بود خیلی غصه خوردم

ای وای😮 این دیگه فاجعه س

منم سنتی ۱۹ سالم بود الان ۳۵ سالمه من حسرت این و می خورم که چقدر ساده بودم چقدر خام بودم چرا پخته نش ...

میشه بگی مثلا چه رفتار هایی انجام می دادی؟

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست