2777
2789
عنوان

کیا مثل من زود عروسی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 90 پست
کی گفتم کسی که سرکار نمیره بی مصرف هست ؟ شما دارید توهین میکنید.

نه خودتون علنا توهین کردید به مادرتون 

ازدواج کرده مسئولیت یک زندگی رو دوشش افتاده بعدش یچه هاشو اورده بزرگ کرده تربیت کرده به قولا تحصیلات دانشگاهی داره این همه مسئولیت و کار داشته بعد میشه  بگی هدف نداشته

چیزی که درگیرت کرده چیز خاصی نیست که حسرتشو بخوری

بجاش میتونی حسرت اینو بخوری که چرا تحصیلاتمو ادامه ندادم 

چرا مهارتی ندارم 

از این دسته فعالیت های مفید رو حسرت بخور تا بشه برات انگیزه واسه گرفتنشون نه این رفتارهای چیپ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونی که سر کار می‌ره بچه نداره ؟! کجا زندگی میکنین که سر کار رفتن خانوما براتون رویا و هدف عالی حساب ...

ما متاسفانه پشت کوهیم :/  ولی اینجا یاد میدن تا یه درک و شعور نسبی از متن ساده نداری درباره اش نظر نده 

گفتم سرکار نمیره (نگفتم چرا و به چه دلیل ) و فقط بچه داری کرده . چه ربطی به کامنت شما داره 

منم سنتی همش حسرت ب قول شما ی بیرون رفتن دور دور پارکی بیرونی خلاصصصه تو جوونی پیر شدیم

هعیییییی خواهررررررر 

به دهه شصتیا میگن نسل سوخته 

ما دهه هفتادیا نسل جزغاله ایم

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
خیلیم عالی ان شاالله خوشبخترین باشین

ممنونم اما خیلی دوست داشتم بعد دانشگاه ازدواج کنم چون واقعا سخته درس خوندن تنها حسرت همینه البته الانم میرم دانشگاه اما به بدبختی و معدل پایین 

سردرگمم 🙂

شوهرم مرد بدی نیس کاری و پرتلاشه مسئولیت پذیره ولی خب دله دیگه همیشه چیزایی که هیچوقت نداشته رو هوس ...

نذار شیطون گولت بزنه

شاد باش و خوب زندگی کن

از لحظه لحظه ی زندگی و کنار بچه ها و همسرت بودن لذت ببر

قرار عاشقانه رو هم با همسرت بذار که خیلی خیلی بیشتر خوش میگذره

همیشه حلال خدا شیرین  تره

۱۷ عقد کردم نمی دونم زود به حساب میاد یا نه اما حسرت چیز خاصی به دلم نموند البته قرار عاشقانه تو کوچ ...

اره زوده دیگه خدایی.....

من جای شما ترسیدم بخدا 

استرس ندارید اگه طرف خوب از آب درنیامد تو جوونی طلاق بگیرید؟؟؟

خدایی خیلی دل گنده دارید جدی میگم

حالا ازدواج نکرده بودی هم میگفتی وای ۲۹ سالمه هنوز ازدواج نکردم اگه زندگیت نسبتا  خوبه خدارو شکر کن این دوستی‌های خیابانی هم اغلب برای سواستفاده پسرا و مردای هرزس تهش هیچی نیست چند روز چند سال بالاخره با یه بهونه ای کات می‌کنن بعد میرن همون سنتی و با خواست خونوادشون  ازدواج میکنن 

منم 18-19 سالگی ازدواج کردمبا همسرمم 10 سال فاصله ی سنی دارم26 ساله متاهلمولی خیلی خوش گذروندیم با و ...

چقدر عالی

همیشه موفق باشین عزیزممم

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
ما متاسفانه پشت کوهیم :/ ولی اینجا یاد میدن تا یه درک و شعور نسبی از متن ساده نداری درباره اش نظر ن ...

فقط بچه داری کرده!! 

همین جمله کلی توهین داخلش هست 

انتظار دارین زن بچه داری کنه ، خرج شوهر بده ، کار خونه هم انجام بده ! 

حتی یک بچه بزرگ و تربیت کردن باارزش ترین کار دنیاست 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

حالا ازدواج نکرده بودی هم میگفتی وای ۲۹ سالمه هنوز ازدواج نکردم اگه زندگیت نسبتا خوبه خدارو شکر کن ...

همش با این حرفا دلمو آروم میکنم 

هعیییییی خواهررررررر به دهه شصتیا میگن نسل سوخته ما دهه هفتادیا نسل جزغاله ایم

اتفاقا ما شصتی ها خوشحال ترینیم

چون لذت هایی که ماها از زندگی بردیم هیچ نسلی ندید و نخواهد دید

اتفاقا ما شصتی ها خوشحال ترینیمچون لذت هایی که ماها از زندگی بردیم هیچ نسلی ندید و نخواهد دید

آره واقعا