2777
2789
عنوان

کیا مثل من زود عروسی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زود ازدواج کردم و با همسرم 8 سال فاصله سنی داریم

همسرم اجازه نداد جوونی کنم و احساساتمو بروز بدم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ای وای عزیزممممم🥺

پس عاشق زندگیت باش حسرت چیزیو نخور قشنگم

برو چیزای قشنگ یادبگیر لذت ببر از زندگی

اگه دوسداری درس بخونی درس بخون دوسداری یچیز هنری یادبگیری یاد بگیر..درکل سعی کن بیاموزی و رشد کنی و پیشرفت کنی انقد تو ساختمون خودت بری بالا و پیشرفت کنی که لصلا زندگیای دیگه رو نبینی 

دقیقا

عزیزم این حرفارو باید به کسایی بزنی  که با جون و دل از همچین چیزی دفاع میکنن 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

منم ۱۹ سالگی عروسی کردمالا ۲۸ سالمهمن حسرت دانشگاه به دلم موند شوهرم میزاره که برم اما با این همه مش ...

نمیشه واقعا 

منم دوتا بچه دارم خیلی دلم میخواد برم دنبال هدفام درس و کارو اینا ولی واقعا نمیشه

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
عزیزم این حرفارو باید به کسایی بزنی که با جون و دل از همچین چیزی دفاع میکنن

اشتباه محض

نمونه بارز خودم که همیشه گلایشو به مامان بابام میکنم

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

هجده سالگی ازدواج کردم الانم چهل وپنج سالمه.. الان حسرت یه ازدواج عاشقانه.. هرشب میگم شوهرم بیاد بگم بخندم از الان بشیم عاشق هم نمیشه که نمیشه 

عاشقش بودما.. درحد پرستیدن.. یه ده پوتزده بار پشت سرهم بهم خیانت کرد دیگه فقط عادت کردم باشه نباشه یه چیزی کمه از روی عشق نیست عادت و وابستگیه

من سنتی ازدواج کردم خیلی راضیم تودوستیا هم جز وقت الکی تلف کردن هیچی نیس

تو دوستی هم بستگی به ادمش داره 

من خودم 12سال دوست بودم با شوهرم تازه دوساله عقد کردیم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

پس عاشق زندگیت باش حسرت چیزیو نخور قشنگمبرو چیزای قشنگ یادبگیر لذت ببر از زندگیاگه دوسداری درس بخونی ...

مرسی از راهنماییت عزیزم 

چشم حتما 

ولی واقعا با دوتا بچه مدرسه ای سخته 🤕