2777
2789

برای دختری که بالای سی سال هست

و ازدواجش جور نمیشه 

راهکار معنوی بگید 

( البته خیلی چیزارو امتحان کرده)

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معنوی اگه بخوام بگمعمه ی من همیشه توی این چیزا چله سوره یاسین و پیشنهاد میده

ممنون

نگفتن ثوابش به کی هدیه کنیم؟

این چله رو زیاد گرفتم خواستگار اومده اما نشده....

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

توکل عمیق به خدا و رها کردن

قلبی با خدا حرف بزن

مگه باور نداری حضور داره 

پس به خودش بسپار عمیق و عمیق که صلاحم رو تو می دونی

و اگر صلاح تو صبوری و مجردی هست پس با آغوش باز صلاحم رو می پذیرم 

و در کنارش دعا هم کن که قلبت با صلاحت یکی باشه

بشین با حس خوب تصورش کن ویژگی هاشو بنویس از چهره تا اخلاق تا شغل و سواد و همه چی… 

بعدم سعی کن ادم بهتری باشی 

از خود خدا مستقیم بخواه 

و‌منتظرش باش تا بیاد 

الهی خوشبخت بشی✨

مداومت به خوندن زیارت عاشورا با صد لعن صد سلام

مرسی

کسیو دیدین نتیجه ببینه؟

تا حالا با صد سلام و لعن گرفتم اما بعد تموم شدن چله ادامه ندادم

مرسیکسیو دیدین نتیجه ببینه؟تا حالا با صد سلام و لعن گرفتم اما بعد تموم شدن چله ادامه ندادم

تجربه شده بهتون میگم البته باید به صلاحتونم باشه

من چند سال دارم میخونم واسه ثواب خیلی خیلی زیادش

معجزه زیاد دیدم 

توکل عمیق به خدا و رها کردنقلبی با خدا حرف بزنمگه باور نداری حضور داره پس به خودش بسپار عمیق و عمیق ...

هفته ای دو سه بار اینجوری باخدا صحبت میکنم

در مورد رها کردن هم معمولا سعی میکنم فکر نکنم

بعضی وقتا یهو بدجور غصم میگیره

عزیزم تادیدک دیدن مطلب خود درخواب رو توتاپیک هام پیداکن واجرا کن..فقط لطفا برای مسائل مهم حتما تحقیق هم بکنید و فقط به یه خواب اکتفا نکنید

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

بشین با حس خوب تصورش کن ویژگی هاشو بنویس از چهره تا اخلاق تا شغل و سواد و همه چی… بعدم سعی کن ادم به ...

ممنون 

چند سال پیش نوشتم گذاشتم لای قرآن