2777
2789
عنوان

راه حل برای ازدواج در سن بالا بگید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 40 پست
چله حق شناس برای گره های سنگین مجربه،اگه بتونید نائب معتبر پیدا کنید خیلی خوبه

ممنون قبلا گرفتم خوابای خوبی حین چله میدیدم که نشانه حاجت روایی بود ...برام سواله این همه دعایی که کردم و خوندم ممکنه تاثیرش بعدا بزاره یا بیهوده شد!

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چله دعای توسل من برای اینکه اگ همسرم ادم خوبیه قسمتم شه خوندمهرروز رفتم ی امام زاده ی قسمت شهدای گمن ...

عزیزم چند وقت بعد چله همسرتون اومدن خواستگاری ؟

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

حواسشو جمع کنه که پسرایی که بی عرضه و پررو هستن و انتظار دارن زنشون جمعشون کنه و زنشون ازشون بزرگتر باشه و از همه حقش بگذره برا شوهرش معمولا میرن دنبال دخترای بالای 30 سال 

حواسشو جمع کنه گیر اینا نیفته 

مجرد موندن تا اخر عمر از ازدواج غلط بهتره

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

راهکار معنوی وجود نداره

ازدواج یه ارتباطه

و ارتباطات اجتماعی برات اینو ایجاد میکنه نه چله و قرآن به سر گرفتن

رشد فردی و اجتماعی تو رو به سمت ازدواج سوق میده

تا حالا از خودت پرسیدی چرا نشده؟ و اصن شاید آماده‌ش نبودی که نشده؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من از طریق مدیتیشن،خداشناسی، ایمان به خود و خدای خود، تونستم کمی کنترل کنم افکارمو سخت ولی کمی موفق شدم‌.سنمم بالای ۳۰

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
من این کارو هم به مدت طولانی انجام دادم تا جواب گرفتم

و اینکه من خواستگاری هام‌ جور نمیشد 

یه مخالفتی توشون پیدا میشد یا از طرف خانواده ی من یا خواستگار 

سرکار همکارم یه آقای کم سن و سالی بود ولی متأهل و مذهبی 

بحث ازدواج شد من گفتم  خودم دوست دارم ولی مثلا تو مراسم خواستگاری خانواده م میگن نه یا مثلاً بخاطر داداشم دیگه میگیم کسی نیاد خونه 

اون آقا گفت مگه دست خانواده ت هست اگه خدا بخواد جور میشه و همه چی دست خداست و...

این حرفش مثل تلنگر بود برام 

بعد از اون واقعا همه چی رو از خدا دیدم و دیگه تو ازدواج نه به کسی امید داشتم و نه از کسی می ترسیدم 

همین موضوع خیلی بهم کمک کرد 

و اینکه من خواستگاری هام‌ جور نمیشد یه مخالفتی توشون پیدا میشد یا از طرف خانواده ی من یا خواستگار سر ...

ممنون عزیزم منم دقیقا همین مشکلو دارم یه ختمی برمیدارم بعد یه مدتی خواستگار پیدا میشه ولی مناسب نیست یا اونا نمیخوان یا ما نمیخوایم...منم مثل شما خیلی وقتا برادرم ناراضی بوده و.‌‌..

میدونم خدا اراده کنه همه چیز ممکنه بخاطر همین به خودش سپردم که موانع برداره...تقریبا چهارساله دارم رگباری دعا میکنم همیشه در حال چله گرفتن هستم

من از طریق مدیتیشن،خداشناسی، ایمان به خود و خدای خود، تونستم کمی کنترل کنم افکارمو سخت ولی کمی موفق ...

الان ازدواج کردین؟