2777
2789
عنوان

راه حل برای ازدواج در سن بالا بگید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 40 پست
الان ازدواج کردین؟

نه خواست خدا بود اتفاق نیوفته

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
عزیزم ازدواج کنی ک چی بشهمثل ما بعدپشیمون میشی

شما انتخابت خوب نبوده

زندگی متاهلی خیلی هم شیرینه اگه ادمتو درست انتخاب کنی و بهترین مرحله زندگیه

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعای چهل کلید از اینترنت بگیر توی آب جمعه قبل اذان ظهر بخون.و غسل کن حاجتت گرفتی حتما برام دعا کن

چشم انشالله حاجت روا بشین

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
ممنون قبلا گرفتم خوابای خوبی حین چله میدیدم که نشانه حاجت روایی بود ...برام سواله این همه دعایی که ک ...

دوستم یه چیزی بهت بگم هیچوقت هیچوقت اصرار به چیزی نکن،هر چیزی سر زمان خودش برات اتفاق میفته..من خواستگارای زیادی داشتم و وقتی با همسرم آشنا شدم گفتم خدایا من فقط همینو میخوام و جور بشه ،جور شد ولی متاسفانه بعد عقد ذاتش رو نشون داد و الان در حال جدایی هستم

مطمئن باش هر تلاش و دعایی که کردی،اصلا بی نتیجه نمیمونه ،از خدا انسان مومن و خداترس بخواه،آدمی که ترس از خدا داشته باشه،هیچوقت تورو اذیت نمیکنه 

برات آرزوی بهترین بخت و بهترین همسر رو دارم بحق حصرت زهرا💖🙏 شما هم برای من دعا کن به خیر و آسونی از این آدم جدا بشم

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
دوستم یه چیزی بهت بگم هیچوقت هیچوقت اصرار به چیزی نکن،هر چیزی سر زمان خودش برات اتفاق میفته..من خواس ...

متاسفم عزیزم انشالله بهترین ها براتون پیش بیاد هرچی میخواین از خدا بهتون بده و براحتی جدا بشین 

شاید خدا میخواسته بااین همسر شمارو آزمایش کنه

من نمیخوام از خدا بزور بگیرم

فقط میخوام به دعا کردن مداومت داشته باشم و فکر میکنم کلا دعام مستجاب نمیشه...

مجردی بد نیست اتفاقا از بعضی زاویه ها نگاه کنی عالیه

اما شرایط زندگی من خاص هست من بایک برادر معتاد زندگی میکنم

اونو نتونستم از این خونه بیرون کنم باید خودم برم از این جهنم نجات پیدا کنم 

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
ممنون عزیزم منم دقیقا همین مشکلو دارم یه ختمی برمیدارم بعد یه مدتی خواستگار پیدا میشه ولی مناسب نیست ...

عزیزم همینطور ادامه بده 

مطمعنن خدا وقتش رو بهتر می دونه 

و اون هست که آینده را میبینه

با تمام وجود خودتو بسپار به خدا 

منم فکر کنم از سال ۹۶ تاپیک خواستگاری میزدم 

جالبه اون موقع چشمم نمیدید مثلا فلان خواستگارم‌ خوب نیست 

ولی خب الان میگم خداروشکر 

تازه بعد ازدواج هم اینطور نیست همه چی پرفکت و عالی باشه ولی مطمعنن خدا خیرمون رو میخواد

متاسفم عزیزم انشالله بهترین ها براتون پیش بیاد هرچی میخواین از خدا بهتون بده و براحتی جدا بشین شاید ...

ممنون عزیزم از دعای خیرت💖❤

هر کسی مشکلات خودشو داره ،ان شاالله برادرتونم سر به راه بشن و مشکلش حل بشه..هیچوقت بخاطر فرار از شرایط زندگی به فکر ازدواج نیفتید،یه وقت خدای نکرده از چاله به چله میفتید 

اگه برات امکان پذیره،شاغل شو ،هم کمتر تو خونه ای،هم فکرت روی کارت متمرکز میشه عزیزم

ان شاالله بهترینها نصیبت بشه و هر چیزی که از خدا میخوای بهترینش رو بهت بده🌹❤

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
عزیزم همینطور ادامه بده مطمعنن خدا وقتش رو بهتر می دونه و اون هست که آینده را میبینهبا تمام وجود خود ...

بله درسته همینطوره زندگی بالا پایین داره... آزمایشات الهی هست...

هرچی خدا بخواد

بازم دعا میکنم و ادامه میدم

ممنون عزیزم از دعای خیرت💖❤هر کسی مشکلات خودشو داره ،ان شاالله برادرتونم سر به راه بشن و مشکلش حل بش ...

مرسی عزیزم🌸