2777
2789
عنوان

نهار چی داشتین🥺🥺 چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2965 بازدید | 127 پست
دیشب میزرا قاسمی گذاشتم فقط برای خودم چون هوس کرده بودم و کسی جز من دوست نداره 🤣😭باورت میشه اندازه ...

عزیزمممم،کجایی بیا من برات بپزم

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
قشنگه؟😑😂

خیلی شرایط الانه تو ارزوی خیلیاست 🥺😭😭😂😂❤️❤️

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا بهتر میشه عزیزم میشه خلاصه بگی چجوری پختی گندم از کجا خریدی و چجوری بود ؟

پیاز و گوشت چرخ شده رو با کره تفت دادم بعد گندم‌حلیم خیس خورده از شب قبل رو بهش اضافه کردم و آب جوش ریختم روش گذاشتم از صبح تا ظهر پخت 

میتونی کنجد و دارچینم بهش بزنی 

من نزدم به خاطر بچم 

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود

عزیزمممم،کجایی بیا من برات بپزم

عزیز دلمی 🥺🥺🥺😘😘❤️

زنجاانم 🥺😭🌺

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

پیاز و گوشت چرخ شده رو با کره تفت دادم بعد گندم‌حلیم خیس خورده از شب قبل رو بهش اضافه کردم و آب جوش ...

گندم حلیم مخصوصه درسته ؟؟

نه بابا سابیده شدم 🤧

عوضش ایندت روشنه 🥺🥺😘😘😘❤️🌺

دگ ناامید شدم کار نیست

رشتت چیه ؟

والا واسه تحصیل کرده ها اصلا کار نیست 😏😏💔💔😢