2777
2789
عنوان

نهار چی داشتین🥺🥺 چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 3112 بازدید | 127 پست
جات خالی حلیم حالا دلت نخواد مدیون خودت و بچت بشم

خودت گذاشتی 

چند وقتیه میگم درست کنم ولی نمیتونم خستم😭🤣

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی نبود خونه درس کنم،دخترم خوابید ،یهو کله و به کار افتاد یکم برنج و مرغ گذاشتم،منتظرم بیدار شه تا ...

پسره منم چیزی نخورد خوابید 😭😭😭😭

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

عرضم به حضورت کلاس های ارشدددد رو دارم سپری میکنم ناهار جوجه کباب خوردم الانم خوابگاه هستم حوصله ام ...

چقد قشنگگگگگ🥺🥺🥺😭😭🤣😘❤️

اره بچم‌مریضه به خاطر اون درست کردم ک دارچين و اینا نزنم‌بهش بدتر سرفه کنه

ایشالا بهتر میشه 

عزیزم میشه خلاصه بگی چجوری پختی 

گندم از کجا خریدی و چجوری بود ؟

اسی شما بارداری میشه دعا کنی من تافردا پریود بشم 😭😭😭

چرا میخاای پریود بشی عزیزم 🥺🥺😭

چشم برات دعا میکنم ❤️😘