2777
2789
عنوان

پسر نوجوان

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ببین میتونه جایی شخصی با پسرتون صحبت کنه ،احتمالا تو یه مرکزی یا مطبی مشغول باشه

الان باید درمورد چ باهاش صحبت کنه؟؟

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.
آره من خودم هم مامانم هیچ وقت برام توضیح ندادمثل آدمایی که خودشون کشف میکنن گذاشت با آزمون و خطا بزر ...

خوب این خوب نیست من سر زایمان دومم پسرم فکر میکرده شکم باز میمونه و بسته نمیشه بهم گفتند اینقدر لرزیده و بالا اورده بعد گفت همش استرس داشتم شکمت باز بمونه منم با ارامش گفتم نه مامان دکتر بخیه میزنه زود پاک میشه .امروزه خیلی دقت بچه ها هم بالا رفته متاسفانه قدیما مادرها شدیدا سخت گیر بودند باعث میشد تو مدرسه مخصوصا ما که جنوب بودیم دخترا در سن پایین ازدواج میکردند و از مسائلشون سر کلاس میگفتند متنفر بودم از ازدواج همش ترس و وحشت تا اینکه رفتم دانشگاه و خودم تحقیق کردم تا اون لحظه حتی مادرم با من در این موارد صحبت نکرد

شاید میفهمه و به روت نمیاره

چیو می فهمه ؟ تفاوت دختر و پسرو من از حرفاش متوجه شدم نمی دونه دیگه چه برسه بقیه ی موارد پسرمو پزشک فوق تخصص غدد اطفال معاینه کرد گفت هیچ علامتی از بلوغ نداره پسر بسیار زرنگو اجتماعیه ولی من حس می کنم چشم و گوش بستسع

چیو می فهمه ؟ تفاوت دختر و پسرو من از حرفاش متوجه شدم نمی دونه دیگه چه برسه بقیه ی موارد پسرمو پزشک ...

چه مدرسه ای میره ،دولتی یا غیر انتفاعی ؟ 

رو مدرسش نظارت داشتین یا نه اتفاقی ثبت نام کردین؟

چه مدرسه ای میره ،دولتی یا غیر انتفاعی ؟ رو مدرسش نظارت داشتین یا نه اتفاقی ثبت نام کردین؟

دولتی تا پارسال که ابتدایی بود مدیرشون آقایی بود که بچه ها به شدت ازش حساب می بردن خود پسرم می گفت بچه ها هیچ حرفی پیش هم نمی زنن چون می ترسن خبر به آقای مدیر برسه بسیار جذبه داشت و نظم خاصی به مدرسه داده بود حتی ما اولیا هم ازش حساب می بردیم