2777
2789
عنوان

پسر نوجوان

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موردی نداره والا من اینقدر محتاط هستم هر روز میاد معنای یک کلماتی رو‌میپرسه شاخ درمیارم میگه بچه ها ...

پسر من آرومه و زیاد صحبت نمیکنه 

ولی هر وقت سوال تو این زمینه داشته راحت ازم پرسیده 

چون میدونه براش توضیح دادم

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.

برادرم همسن پسر شماست

پیش اومده خودم حالم خوب نبوده و فرستادم برام پد بخره..

میدونه هم تو دوران پریودی نمیتونم غذا درست کنم...و اگر درد داشته باشم میدونه که باید برام آب و مسکن بیاره..

ماکارون هستم:)

نگران جو بین دوستاش هستم

ببین یه چیزی که باید بدونی اینه که 

هیچوقت نمیتونی‌دوستاشو عوض کنی چون الان همه ی پسرا وضعیتشون خرابه توی مدارس و تو هر مدرسه ای ثبت نامش کنی بازم آدمای اینجوری و دوستای اینجوری دورش زیاده چون سن نوجوونی اینجوریه ..

تنها کاری که میتونی بکنی اینه که به پسرت آگاهی بدی. و خوب تربیتش کنی که یاد بگیره قاطی اونا نشه و چشم و دل سیر باشه و به بی راهه و مسائل متفرقه نره

سعی کن با یه کلاسی درسی ورزشی چیزی سرگرمش کنی

پیرینسس🎀🤍

۱۳ هیچی نمی دونه تازگی از حرف زدنش متوجه شدم فرق دختر و پسرم نمی دونه با اینکه پسر بسیار اجتماعی و ...

پسر من تفاوت ها رو میدونه چون ازم پرسید و منم تا جایی که صلاح بود براش توضیح دادم

اینکه بدونه حالا چیزی نیست اما اینکه بدونه چیا واستون مناسبه دیگه خیلی معلومه پسرت کار بلده😂

استرس گرفتم.

نمی‌خوام فکرش درگیر بشه 

هنوز خیلی کوچیکه 

پسر من آرومه و زیاد صحبت نمیکنه ولی هر وقت سوال تو این زمینه داشته راحت ازم پرسیده چون میدونه براش ت ...

خیلی هم بسته باشند نباید هم کامل توضیح داد من خودم به قدری پخمه بودم یعنی مادرم به شدت سخت گیر بود یک کلمه میپرسیدم میگفت حتما دخترا تو مدرسه یادت دادند و نمیذاشت با بچه ها باشم اول راهنمایی بودم به دوستم مگه موقع زایمان شکم باز نمیشه و بیاد بیرون دیدم یکی شنید مل مدرسه رو پر کرد که هنو نمیدونه بچه از .....فلان میاد سوژه بودم هنوز این حقارت نمیره

خیلی هم بسته باشند نباید هم کامل توضیح داد من خودم به قدری پخمه بودم یعنی مادرم به شدت سخت گیر بود ی ...

آره من خودم هم مامانم هیچ وقت برام توضیح نداد

مثل آدمایی که خودشون کشف میکنن گذاشت با آزمون و خطا بزرگ بشم 

بنظرم حداقل ماهی یه بار رفتن پیش روانشناس واسه تو این سن الزامیه

تو مدرسه مشاور دارن،

اتفاقا خیلی هم با بچه ها صمیمی هستش و کمکشون کرده