2777
2789
عنوان

چرا انقدر بدبختم واقعا

355 بازدید | 30 پست

یه هفتس کتاب سفارش دادم بعد یه هفته اومد شروع کردم با انگیزه درس خوندن تست زدن برای خودم برنامه چیدم

امروز بابام بهم گفت اگه میخوای مثل سالای قبل مارو خرفرض کنی سرکارمون بزاری بگی درس خوندم بعد بری اون رتبه هارو بیاری همین الان پاشو برو یه حسابداری منشی گری چیزی ثبت نام کن اعصابو وقت مارم نگیر الکی..

چیکار کنم بقران دارم دیوونه میشم خسته شدم چرا فکر میکنه من درس نمیخونم

استرس اینو گرفتم که اگه سال بعدم رتبم بد بشه میخواد چی بهم بگه

ای کاش میمردم انقدر بدبختی نمیکشیدم

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

چرا خودتو سرزنش می‌کنی دختررر؟ تازه اول راهی، هنوز نتیجه ای ندیدی کهه، از کجا معلوم شاید رتبه خیلی خیلی خوبیم آوردی!

امیدتو از دست نده و تلاشتو بکن، ایشالا که موفقیتتو ببینیم 💘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خودتو سرزنش می‌کنی دختررر؟ تازه اول راهی، هنوز نتیجه ای ندیدی کهه، از کجا معلوم شاید رتبه خیلی خ ...

اخه اگه رتبم خوب نشه کلی بهم تهمت میزنه مثل امسال

من دو ساله دارم کنکور میدم با اینکه میخونم ولی نتیجه نمیگیرم

همش بهم میگه تو درس نمیخونی یه غلط دیگه میکنی

خسته شدم بخدا از حرفاش از تهمت زدناش از دادوبیداد کردناش تهدید کردنش خسته شدم

حالا تو زحمتتو بکش اونا ببینن بالاخره متوجه میشن که زحمت کشیدی حتی اگه رتبه خوب هم نیاری درک میکنن

دوساله دارم کنکور میدم

خیلی خوندم ولی نشد

هردوسال کلی حرف شنیدم

اصلا متوجه نیست کنکور سخته فکر میکنه بچه بازیه

نمیدونم دیگه چیکار کنم دارم کم میارم

هم فشار کنکورو باید تحمل کنم هم حرفا و تهدیدای بابامو.‌.

اخه اگه رتبم خوب نشه کلی بهم تهمت میزنه مثل امسالمن دو ساله دارم کنکور میدم با اینکه میخونم ولی نتیج ...

منم توی همین شرایطم ولی اهمیت نده، خب؟؟

بیشتر سعی کن روی تست زدن تمرکز کنی، و هر تست رو سعی کن تحلیلاشو بخونی

توی تلگرامم حتی می‌تونی کانالایی رو پیدا کنی که مرتبط با رشتت دفترچه های قلمچی هر سال رو می‌ذارن با تحلیلش، اونا رو بخونی خیلی تاثیر داره.

و در آخر اصلا اصلا امیدت رو نبازززز

یکی رو داشتیم توی فامیلمون سه سال پشت کنکور بود تا آخرش دندون پزشکی رفت خوند

منم توی همین شرایطم ولی اهمیت نده، خب؟؟بیشتر سعی کن روی تست زدن تمرکز کنی، و هر تست رو سعی کن تحلیلا ...

فقط برام دعا کن دیگه تحمل ندارم واقعا هر روزو هرشب کارم شده گریه ای کاش خدا کمکم کنه🥲💔

دوساله دارم کنکور میدمخیلی خوندم ولی نشدهردوسال کلی حرف شنیدماصلا متوجه نیست کنکور سخته فکر میکنه بچ ...

چی بگم انشالله خدا کمکت کنه باهم برید پیش یه مشاور تا اون باهاش صحبت کنه به هرحال قبولی رشته ی خوب تو دانشگاه خوب به این راحتی ها نیست یا اینهمه متقاضی و  دهها میلیونی که هزینه میکنن با بهترین اساتید و روشهای تست زنی جدید و هزارکار دیگه 

برو یه رشته تو انشگاه ازاد ول کن حقوق بخون

اره خودمم همین فکرو کردم

الانم ثبت نام دارن؟

من میکروبیولوژی کرج اوردم رشته خوبی نیست ولی خب میخواستم برم کلی بهونه اورد نزاشت

حسابداریم اوردم اونم گفت دوره نزاشت

الان که شروع کردم برای کنکور بخونم اینجوری رو اعصابم میره

میخوام برم دانشگاه ازاد حسابداری ثبت نام کنم فقط نمیدونم ثبت نام در محل دارن یا نه..

اره خودمم همین فکرو کردمالانم ثبت نام دارن؟من میکروبیولوژی کرج اوردم رشته خوبی نیست ولی خب میخواستم ...

حقوق بهتره ببین شاخه های شغلی بیشتری داره اره برا ترم بهمن ثبت نام کن

چی بگم انشالله خدا کمکت کنه باهم برید پیش یه مشاور تا اون باهاش صحبت کنه به هرحال قبولی رشته ی خوب ت ...

دقیقا منم همینو بهش میگم ولی میگه کسی که کتابو کامل خونده باشه تست زدن براش کاری نداره...

فقط برام دعا کنید مشکلم حل شه خسته شدم واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم💔