2777
2789
عنوان

چرا انقدر بدبختم واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرور میکنی؟تست زیاد میزنی؟

نهایی و جدی بگیر کنکور واقعا خیلی سخته اما نهایی نسبتا اسون تره

من دوستم کنکور متوسط داد نهایی ترکوند رتبش حدود ۴هزار منطقه دو شد

اره همیکارو میکنم

ببین خاستم بگم ک بشین تلاش کن ولی دلم نیومد زخم زبون بقیه رو بشنوی بهترین کار همینه ثبت نام کن و در حین دانشگاه بشین برا کنکور تجربی بخکن و قبول شو از این انصراف بده

سلام خوبی . نظر من اینه یبار تستای کتابا و جوابای سوالای کنکور مثلا درس ریاضیو ببر نشون بابات بده بگ ...

هزاران بار اینکارو کردم میگه اینا برای کسی که سه سال دبیرستان درس خونده دوسالم دو سالم کنکور داده کاری نداره!

هیچ جوری قانع نمیشه واقعا..

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

مرور میکنی؟تست زیاد میزنی؟نهایی و جدی بگیر کنکور واقعا خیلی سخته اما نهایی نسبتا اسون ترهمن دوستم کن ...

اره مرور میکنم تستم میزنم ولی اصلا میرم سر جلسه نتیجه ازمونم با مقدار درس خوندنم‌ همخونی نداره..

فرض کن ۸،۹ ساعت درس میخونم میرم سر جلسه زیستو ۱۵،۲۰ درصد میزنم یا شیمی ۱۰ درصد یا فیزیک ۲۰ درصد ریاضی که منفی نزنم خیلیه‌‌..

درسته باید تمرکزمو بزارم رو نهاییا چون واقعا از پس کنکور بر نمیام..

هزاران بار اینکارو کردم میگه اینا برای کسی که سه سال دبیرستان درس خونده دوسالم دو سالم کنکور داده کا ...

زیاد جوش نزن نسل قدیم نمیدونن چی به چیه یه راهی هست پیام نور بهمن ثبت نام کن کلاساش غیر حضوریه بعد برای کنکورت بخون قبول شدی انصراف بده و برو دانشگاهی ک دوس داری خدا نکرده قبول نشدی همونو ادامه میدی چون دانشگاه آزاد کلاساش اجباریه 

اره مرور میکنم تستم میزنم ولی اصلا میرم سر جلسه نتیجه ازمونم با مقدار درس خوندنم‌ همخونی نداره..فرض ...

ازمون ازمایشی خودت نمی‌زنی تو خونه؟

ببین با میانگین ۳۰ درصد کنکور رتبش ۴هزار شد

ولی نهایی عجیب غریب ترکوند...فک کنم معدلش ۱۹و۷۰ شد

اگه منطقه یک یا سه بود رتبش کمترم میشد

ببین خاستم بگم ک بشین تلاش کن ولی دلم نیومد زخم زبون بقیه رو بشنوی بهترین کار همینه ثبت نام کن و در ...

اره درست میگی خودمم دقیقا همینکار میخواستم انجام بدم که موقع ثبت نام نزاشت

میکروبیولوژی کرج اوردم گفتم همینو برم هم بشینم برای کنکور بخونم گفت نه

الان میگه برو ثبت نام کن

منم یا حقوق یا همین میکروبیولوژی رو میرم در کنارش برای کنکور میخونم درست ترین کار همینه..

ازمون ازمایشی خودت نمی‌زنی تو خونه؟ببین با میانگین ۳۰ درصد کنکور رتبش ۴هزار شدولی نهایی عجیب غریب تر ...

والا همون تستایی که میزنمو مثلا تایم میگیرم دیگه همونارو کار میکنم

پس منم رو نهاییا کار میکنم حتمااا

مرسی که انقدر با حوصله راهنماییم کردی گل❤️✨️

زیاد جوش نزن نسل قدیم نمیدونن چی به چیه یه راهی هست پیام نور بهمن ثبت نام کن کلاساش غیر حضوریه بعد ب ...

درست میگید

ممنونم از راهنماییتون برام دعا کنید مشکلم حل شه🙏🌹🤍