2777
2789
عنوان

بیاید بگید حق با منه یا شوهرم

307 بازدید | 45 پست

خواهرش در حال طلاق گرفتنه دو تا دختر داره تقریبا ۱۲ ساله .پدرمادرشون شهرستان هستن .این شهرستان نرفت اینجا برای خودش خونه گرفت پول کم داشت شوهرم لعنتیم ۱۳۰ تومن گذاشت رو پول پیشش .اومدن نزدیک خونمون این بیشرف هر دوشب یبار پامیشه به یه بهانه میره خونشون منو بچه ی دوماهه مو تنها میزاره یه ساعت میره برمیگرده  .هر چی بخره برای خونه برای اونا هم میخره هرماه چقدر پول میزنه حسابش .همش میخواد اونجا باشه .دیشب میگه میرم خونه خواهرم منم گفتم نرو گوش نداد منم محل سگ از دیشب ندادم اونم عقده ای اصلا حرف نزد به نظرتون من حساسم یا این لعنتی زیاده روی میکنه 

البته بگم هر ماه شاید دومیلیون باباش به حساب دخترش بزنه همین هیچ کمکی به این نمیکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به دردسر و اعصاب خوردی سلام کن،متاسفم عزیزم واقعا حق داری ولی هرچقدر حساس باشی شوهرت بیشتر آزارت میده یا باعث میشه پنهان کاری کنه ، خانوم جدا شده شوهرش چیزی بهش نداده که همه ش از شما میگیره؟سر کار نمیره؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
عقده ای تویی نه شوهرت!

نکنه تو خواهر شوهرشی که انقدر سوختی

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
چرا مگه وضیفه ی شوهرش خرج خواهرش و بده کمک آره ولی این همیشگی میشه اگه جلوشو نگیره

برادرشه باید کمکش کنه الان اون بنده خدا کسی رو نداره جز برادرش وقتی به زندگی این خانم ضربه ای وارد نشه چه مشکلی داره ؟!