حتماً 🌟 اینم نسخهی کامل، منظم و آماده برای نوشتن در دفتر از انشای
 🌿 «مصاحبه با میکروب» 🌿
 که هم بامزهست، هم آموزنده، هم معلمپسند 👇
مصاحبه با میکروب
یه روز که از درس و مشق خسته شده بودم، تصمیم گرفتم با یه موجود عجیب و غریب مصاحبه کنم! چشمامو بستم و آروم گفتم: «کاش یه میکروب کوچولو بیاد تا باهاش حرف بزنم!»
 یهو یه نقطهی خیلی ریز جلوی چشمم ظاهر شد. خودش را صاف کرد و با صدای نازکی گفت:
 «سلام! من میکروبم، همون موجود کوچولویی که همه ازش میترسن!»
با تعجب گفتم: «اِی فسقلی! چرا میری تو بدن ما و باعث مریضی میشی؟ چرا آدما رو اذیت میکنی؟»
 میکروب خندید و گفت:
 «ما خودمون دنبال دردسر نمیریم! شما آدمها ما رو دعوت میکنین. وقتی دستهاتونو قبل از غذا نمیشورین، زباله رو توی کوچه میریزین، یا خوراکیهاتونو بیپوشش میذارین، ما هم میگیم چه جای خوبی برای زندگی!»
گفتم: «یعنی اگه تمیز باشیم، شما نمیتونین وارد بدنمون بشین؟»
 گفت: «درست گفتی! ما فقط جاهای کثیف و شلوغ رو دوست داریم. هر جا گرد و خاک باشه یا ظرفها نشسته باشن، اونجا خونهی ماست! اما وقتی همهجا تمیز و مرتب باشه، ما از گرسنگی فرار میکنیم!»
بعد هم با خنده ادامه داد:
 «راستی، وقتی با دست کثیف غذا میخوری یا سبزی نشسته میخوری، ما همراه غذا وارد بدنت میشیم و شروع میکنیم به جشن گرفتن! تب و دلدرد و سرماخوردگی، همهاش نتیجهی همین کاراست!»
من گفتم: «پس شما دشمن ما نیستین؟»
 میکروب گفت: «نه، ما فقط از کثیفی خوشمون میاد. اگه شما تمیز و مرتب باشید، ما خودمون میریم دنبال کار خودمون!»
در آخر ازش تشکر کردم و گفتم:
 «قول میدم از این به بعد همیشه دستهامو بشورم، اتاقمو تمیز نگه دارم و مراقب بهداشت باشم.»
 میکروب لبخند زد و گفت: «آفرین کوچولو! اونوقت دیگه لازم نیست از من بترسی. خداحافظ!»
نتیجهگیری:
از این گفتوگو فهمیدم که بیشتر بیماریها تقصیر خودِ ما انسانهاست. اگر تمیز زندگی کنیم، بهداشت را رعایت کنیم و طبیعت را آلوده نکنیم، میکروبها نمیتوانند به ما آسیب برسانند.
 تمیزی و نظم نشانهی آدمهای باهوش و مسئول است.
 از آن روز به بعد، هر وقت میخواستم دستم را نشویم، یاد آن میکروب کوچولوی خندان میافتادم که میگفت:
 «تمیز باش تا من بیکار شوم!» 😄

میخوای برات بگم چه نقاشی یا طرحی کنارش بکشی که معلمت خیلی خوشش بیاد؟ 🎨