2777
2789

سلام میکروب میشه درمورد خودت توضیح بدی

سلام من همیشه وقتی میام پیشت که بهداشت و رعایت نکنی مثلا نری حموم دستاتو نشوری همه جا هم زندگی میکنم رو صفحه ی گوشی رو دستگیره ی در به نفعته که از من دوری کنی وگرنه مریض میشی. 

https://uupload.ir/

کجا ها زندگی میکنی؟

چی بخوری زود بزرگ میشی؟

از چی فراری هستی؟

میتونیم با چشم تو رو ببینیم؟؟

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🎤 مصاحبه با آقای میکروب

سلام بچه‌ها! من یه میکروب ریزم، اونقدر کوچیک که حتی با ذره‌بینم سخت پیدام 😎

بعضی وقتا خیلی مفیدم؛ توی شکمت کمک می‌کنم غذاها رو تجزیه کنی و انرژی بگیری 💪

ولی راستش گاهی هم شیطونی می‌کنم و اگه دست‌هاتون کثیف باشه میام سراغتون 🤧

جای موردعلاقه‌م؟ دستای نشسته، تخته‌کلاس، و غذاهایی که روی زمین افتادن!

بزرگ‌ترین ترسم؟ آب گرم و صابون… ازشون می‌ترسم بیشتر از امتحان ریاضی شماها 😱🧼

پس لطفاً دست‌هاتونو بشورین، ماسک بزنین و مراقب باشین!

چون من همیشه کمین می‌کنم… ولی شما از من زرنگ‌ترید 😏✨

استندبایِ حاجی🙌🏼

سلام آقای میکروب شما از کجا سر و کلت پیدا شده؟

بعد جواب بده 

دوباره بپرس شما تو چه شرایطی بیشتر رشد میکنی 

جواب رو هم بنویس 

بپرس چی خیلی دوست داری 

از چی بدت میاد 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

برا کلاس چندمه؟

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

لطفا خودتون را معرفی کنید؟

سلام من هیلو باکتر پیلوری هستم

میتونم بپرسم از کجا اومدین

بله من از غذاهای آلوده و فاسد میام

چه جالب الان کجا زندگی میکنید؟

تو معده یه خانوم کوچولو

چطور رفتین اونجا؟

دستشاشو نشسته بود و میوه نشسته خورد منم چشممو باز مردم‌دیدم اینجام

و....

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

اتفاقا موضوع جالبی هست 

از میکروب بپرسه تو کجاها زندگی می کنی؟ چه جاهایی رو دوست داری؟ سراغ چه بچه هایی میری؟ چرا ما رو مریض می کنی ؟ خانواده ات کی هستند؟ چطوری زیاد می شوید؟ و جواب بده 

باعث میشه بچه خیلی چیزها یاد بگیره با این داستان 

ایده خوبی برای پرورش فکر و یاد دادن به کودک هست

چه معلم باسوادی...

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)

سلام بر میکروب گرامی  میشود به سوالاتم پاسخ دهی هدفت در زندگی چیست... اینکه مارو بیمار کنی چه منفعتی برایت داردمیشود کمتر به دیدنم بیایی من دوست ندارم مریض شوم... 

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱