(من برای پخت این غذا از گوشت گردن گوسفند استفاده میکنم) 
کف گوشت رو میگیریم(گوشت رو با کمی آب میذاریم چند دقیقه قل بزنه بعد گوشت و ظرف پخت رو میشوریم و از اول شروع میکنیم) 
بعد گوشت رو با یه پیاز درسته و کمی نمک و زردچوبه و یه تیکه چوب دارچین و یک لیوان آب میذاریم 45 دقیقه تا یک ساعت توی زودپز بپزه
تا اون داره میپزه مقداری پیاز داغ خلالی درست میکنیم و مقدار نسبتا زیادی زعفران دم میکنیم(غلیظ و پر رنگ) 
وقتی گوشت پخت استخوانش رو جدا میکنیم و به صورت ریش ریش در میاریم
بعد گوشت ریش شده رو به همراه پیاز داغ و کمی زرشک(سلیقه ای) و خلال بادام توی تابه روی حرارت میذاریم و نصف از زعفران که آماده کردیم رو بهش اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم (خیلی کم)
برنج رو با نمک چلو کش میپزیم و کمی دون آبکش میکنیم
بعد توی یه کاسه یک عدد تخم مرغ کامل+پنج قاشق ماست(من سون پرچرب استفاده میکنم) +کمی نمک و فلفل +سه قاشق غذاخوری روغن+یک قاشق غذا خوری گلاب+مابقی زعفرانی که دم کردیم رو مخلوط میکنیم و با همزن دستی خوب میزنیم تا یکدست بشه
بعد برنج رو با مایه خوووووووب و یکدست مخلوط میکنیم
بعد کف و دیواره های یه وک یا قابلمه تمیز و سالم(تاکید میکنم سالم چون اگر حتی یه خش داشته باشه ممکنه ته چین بچسبه و درست برنگرده) رو  میذاریم خوب داغ بشه بعد نصف برنج رو میریزیم و سطحش رو صاف میکنیم و خوب فشارش میدیم بعد مایه گوشتی که آماده کردیم رو روی برنج پهن میکنیم و فشار میدیم بعد لایه دوم برنج رو میریزم و صاف میکنیم فشار میدیم
من توی این مرحله یه تیکه کره که تازه از فریزر در ٱوردم رو درشت روی سطح برنج رنده میکنم و دم کنی میذارم
بعد اجازه میدیم 45 تا 50 دقیقه روی شعله پخش کن با حرارت ملایم بپزه 
بعد برمیگردونیم و تزیین میکنیم و سرو میکنیم😊