2777
2789
عنوان

راهنمایی برای انتخاب غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 31 پست
ماکارانی بهتره، چون شب هم برنج میزاری

بچه هاهم میگن ماکارانی درست کن بنظرت یک بسته کافیه برای ۵ نفر؟

چشماتو ببند تا بگم که چقد🙈🍷میخوامت بدجور عشق دلم💘🤗چشم من همش میپادت🪐😉مثل تو اصلا کی داره؟خوشگلی ازت میباره🌙😻همون شبی که بهت خورد چشم🎇🤙شونمون خورد بهم ما زدیم زل بهم👫🫀یکم پیشت شدش هول دلم🥺🥂دیدم باید حسمو من بهت لو بدم📱🙃بلاخره کارتو کردی اگه نتونم ازت دل بکنم چی؟تو دلمه واست حرفای قشنگی💌🥰هی دلم میخواد تو رو دست خودم نی♥️😍💋#مجید_رضوی🎧#بالاخره
نه ولی همون خورشتی رو میتونم تیکه های کوچیک دربیارم بد میشه؟😂

نه منظورم خود چرخی بود😂😂

کتلت خوبه کنارش سیب زمینی سرخ کرده هم بزاری یا شامی اگه بتونی گوشتت چرخ کنی

همون ماکارونی هم عالیه 

یا فلافل که ساندویچی باشه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم ناهارتو مرغ درست کن با برنجشبم ماکارونی یا کتلت

آخه شب شوهرامون میان گفتم غذای بهتر درست کردم برای همین شب مرغ میخوام بذارم

چشماتو ببند تا بگم که چقد🙈🍷میخوامت بدجور عشق دلم💘🤗چشم من همش میپادت🪐😉مثل تو اصلا کی داره؟خوشگلی ازت میباره🌙😻همون شبی که بهت خورد چشم🎇🤙شونمون خورد بهم ما زدیم زل بهم👫🫀یکم پیشت شدش هول دلم🥺🥂دیدم باید حسمو من بهت لو بدم📱🙃بلاخره کارتو کردی اگه نتونم ازت دل بکنم چی؟تو دلمه واست حرفای قشنگی💌🥰هی دلم میخواد تو رو دست خودم نی♥️😍💋#مجید_رضوی🎧#بالاخره
بپز ریش ریش کن برای ته چین

توی ته چین هم هویچ رنده شده سرخ شده +گوشت ریش ریش و پخته شده+خلال بادام+پیاز داغ +زرشک بریز 

کلی میشه 

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

نه منظورم خود چرخی بود😂😂کتلت خوبه کنارش سیب زمینی سرخ کرده هم بزاری یا شامی اگه بتونی گوشتت چرخ کن ...

اره چرخ گوشت که دارم ولی خب کتلت باز ارد وتخم مرغ میخواد که ندارم مگر ماکارونی باسویا درست کنم 

آخه شب شوهرامون میان گفتم غذای بهتر درست کردم برای همین شب مرغ میخوام بذارم

اهان اره 

خب ناهارکتلت بزار ماکارونی واسه وعده اول جالب نیست

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

توی ته چین هم هویچ رنده شده سرخ شده +گوشت ریش ریش و پخته شده+خلال بادام+پیاز داغ +زرشک بریز کلی میشه

اینم گزینه خوبیه دیگه چی میخواد موادش

اهان اره خب ناهارکتلت بزار ماکارونی واسه وعده اول جالب نیست

کتلت باز تخم مرغ وارد ندارم مگر بخرم

کتلت باز تخم مرغ وارد ندارم مگر بخرم

کتلت یه دونه تخم مرغ میخواد دیگه بگیر

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

اینم گزینه خوبیه دیگه چی میخواد موادش

(من برای پخت این غذا از گوشت گردن گوسفند استفاده میکنم) 

کف گوشت رو میگیریم(گوشت رو با کمی آب میذاریم چند دقیقه قل بزنه بعد گوشت و ظرف پخت رو میشوریم و از اول شروع میکنیم) 

بعد گوشت رو با یه پیاز درسته و کمی نمک و زردچوبه و یه تیکه چوب دارچین و یک لیوان آب میذاریم 45 دقیقه تا یک ساعت توی زودپز بپزه

تا اون داره میپزه مقداری پیاز داغ خلالی درست میکنیم و مقدار نسبتا زیادی زعفران دم میکنیم(غلیظ و پر رنگ) 

وقتی گوشت پخت استخوانش رو جدا میکنیم و به صورت ریش ریش در میاریم

بعد گوشت ریش شده رو به همراه پیاز داغ و کمی زرشک(سلیقه ای) و خلال بادام توی تابه روی حرارت میذاریم و نصف از زعفران که آماده کردیم رو بهش اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم (خیلی کم)

برنج رو با نمک چلو کش میپزیم و کمی دون آبکش میکنیم

بعد توی یه کاسه یک عدد تخم مرغ کامل+پنج قاشق ماست(من سون پرچرب استفاده میکنم) +کمی نمک و فلفل +سه قاشق غذاخوری روغن+یک قاشق غذا خوری گلاب+مابقی زعفرانی که دم کردیم رو مخلوط میکنیم و با همزن دستی خوب میزنیم تا یکدست بشه

بعد برنج رو با مایه خوووووووب و یکدست مخلوط میکنیم

بعد کف و دیواره های یه وک یا قابلمه تمیز و سالم(تاکید میکنم سالم چون اگر حتی یه خش داشته باشه ممکنه ته چین بچسبه و درست برنگرده) رو میذاریم خوب داغ بشه بعد نصف برنج رو میریزیم و سطحش رو صاف میکنیم و خوب فشارش میدیم بعد مایه گوشتی که آماده کردیم رو روی برنج پهن میکنیم و فشار میدیم بعد لایه دوم برنج رو میریزم و صاف میکنیم فشار میدیم

من توی این مرحله یه تیکه کره که تازه از فریزر در ٱوردم رو درشت روی سطح برنج رنده میکنم و دم کنی میذارم

بعد اجازه میدیم 45 تا 50 دقیقه روی شعله پخش کن با حرارت ملایم بپزه 

بعد برمیگردونیم و تزیین میکنیم و سرو میکنیم😊

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

اره چرخ گوشت که دارم ولی خب کتلت باز ارد وتخم مرغ میخواد که ندارم مگر ماکارونی باسویا درست کنم

اهان

هرچی راحتی بزار

کتلت یه دونه تخم مرغ میخواد دیگه بگیر

اره اینم فکر خوبیه مگر گوشتمو چرخ کنم فکر کنم ارد نخود داشته باشم

اهانهرچی راحتی بزار

ارد نخود فکر کنم داشته باشم تخم مرغ بخرم گوشتمم چرخ کنم با سیب زمینی سرخ شده گوجه هم که دارم 

ارد نخود فکر کنم داشته باشم تخم مرغ بخرم گوشتمم چرخ کنم با سیب زمینی سرخ شده گوجه هم که دارم

من کتلت ارد نمیزنم

سیب زمینی و پیاز رنده میکنم حسابی ابش میگیرم با گوشت و یکی دوتا تخم مرغ