2777
2789
چندبار رابطه دخول داشتی و کامل پردت از بین رفت ینی کامل داخل واژنت رفت؟؟

هفت هشت باری.خودم از اینه متوجع تغییر نمیشم.لبه هارو با دست وا میکنم ی گوشت اون داخل میبینم نمیدونم 

اینجا میگن نهولی خودت با همسرت قبل رابطه بروقرار نیست کسی هم چیزی بدونه الان خانواده خودم و همسرم اص ...

بهترین کاره

آدم از فردای خودش که خبر نداره

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا میگن نهولی خودت با همسرت قبل رابطه بروقرار نیست کسی هم چیزی بدونه الان خانواده خودم و همسرم اص ...

همون همسرایی که خودشون فبل ازدواج به پشه ماده هم رحم نکردن ؟😂

آیا همسر راضی میشه خودش بره آزمایش ایدزو هپاتیت و مقعدی بده؟

هفت هشت باری.خودم از اینه متوجع تغییر نمیشم.لبه هارو با دست وا میکنم ی گوشت اون داخل میبینم نمیدونم

چقدر راحت بدنتون رو تقدیم یک نر نفهم‌میکنید

چرا اینقدر ارزش خودتون رو پایین میارید

فکر کردی تعش باهات ازدواج میکنه؟؟؟؟؟

عمرا

شما رو دخنر در دسترسی میدونه که میتونه با هر کسی بخوابه

⁦♥️⁩

اره بخدا والا راس میگم بخدا پرده وحود نداره بابا

منم خیلی شنیدم گفتن رابطه داشتن دکتر متوجه نشده خیلی استرس دارم 😭نمیدونم واقعا کدوم راسته انقد پشیمونم کاش رابطه نداشتم اصلا ب استرس بعدش نمی ارزه

اینجا که دکتر نیستن معمولا هم انسان عادی بعد رابطه برنمی‌گرده اونجاشو رو نگاه کنه ببینه چیزی هست یا نه

ولی پزشکی قانونی و ماما قطعا آسیب پرده رو متوجه میشه حتی متوجه میشه آسیب با رابطه بوده یا چیز دیگری

و تا سه هفته زمان رابطه رو هم می‌تونه بگه

رابطه کامل داشتی.بنظرم حتما برا ازدواجت ب خاستگارت بگو چون بعدا احتمال اینکه ب مشکل بخوری هست.بگو با خاستگار قبلیم نامزدی و صیغه محرمیت خوندیم ک آشنا بشیم.یه روز ک تنها بودیم بیمون رابطه برقرار شد.ولی بعدها متوجه شدیم اصلا تفاهم نداریم جدا شدیم.بنظرم بهتر از اینه ک بگی با دوس پسرم رابطه داشتم و گولم زد و ولم کرد.حداقل بگن خاستگار رسمیش بود و محرم شدن برا آشناییت 

ببین کار به پرده ندارم ولی موقع رابطه مشخص میشه دفعه اولش نیست

من نمیدونم والا ولی خودم شخصا اول دفه رو هم هیچی نفهمیدم ن دردی ن هیچی انگار خیلی عادی بود 

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
چقدر راحت بدنتون رو تقدیم یک نر نفهم‌میکنیدچرا اینقدر ارزش خودتون رو پایین میاریدفکر کردی تعش باهات ...

عزیزم شما طبق سوالی که پرسیدم تو تاپیک جواب بده قرار نیست زخم زبون بزنی من خودم میدونم اشتباع کردم 

منم خیلی شنیدم گفتن رابطه داشتن دکتر متوجه نشده خیلی استرس دارم 😭نمیدونم واقعا کدوم راسته انقد پشیم ...

بابا ول کن به فکر درس و آینده و پول درآوردن و مهاجرت باش اینجا پسرا خودشون همه غلطی کردن بعدم اگر کسی واقعا دوست داشته باشه کاری به این چیزا نداره

منم خیلی شنیدم گفتن رابطه داشتن دکتر متوجه نشده خیلی استرس دارم 😭نمیدونم واقعا کدوم راسته انقد پشیم ...

عب نداره گلم ما انسانیم و خطا کاریم 

خدا میبخشه ما کی باشیم‌گلم

خودتو سرزنش نکن ادم از اشتباهاتش درس میگیره قرار نیس ک اشتباه نکنه

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️