baranaguctd مدیر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 595 عنوان بچه کسی پیش ماما برای معاینه بکارت رفته | مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 55 پست ؟ دیروز | 13:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naziiiiiiiiiiiii6971 عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 15232 برای منم دفعه اول درد و خونریزی نداشت ولی چند سال بعد با شوهرم رابطه داشتم مشخص بود خوب چی بگم والا عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
goodenergy عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4280 بله عزیزم درسته😍 شوهرت پاکدامن شماهم پاکدامت چرا پس تو رفتی فقط آزمایش
baranaguctd مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 595 عب نداره گلم ما انسانیم و خطا کاریم خدا میبخشه ما کی باشیمگلمخودتو سرزنش نکن ادم از اشتباهاتش درس م ... 😭😭😭یعنی میتونم امیدوار باشم ماما نفهمه😭
naziiiiiiiiiiiii6971 عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 15232 😭😭😭یعنی میتونم امیدوار باشم ماما نفهمه😭 هره گلم خدا پشتته ب خدا تکیه کن عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
آنیسا۱۱۷ عضویت: 1402/05/26 تعداد پست: 7483 منم خیلی شنیدم گفتن رابطه داشتن دکتر متوجه نشده خیلی استرس دارم 😭نمیدونم واقعا کدوم راسته انقد پشیم ... تو برو دکتر بگو برا نامه بکارت اومدم بگیرم.اگ پرسید رابطه داشتی بگو نه.اگ معاینه کرد گف بکارتت آسیب دیده تو بگو با نامزدم رابطه کامل نداشتم سطحی بوده و نامه بدین برا قبل عقد.اگ نامه نداد ینی بکارت نداری
baranaguctd مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 595 تو برو دکتر بگو برا نامه بکارت اومدم بگیرم.اگ پرسید رابطه داشتی بگو نه.اگ معاینه کرد گف بکارتت آسیب ... 😭😭😭ممکنه نفهمه رابطه داشتم؟
لبخند_آبنباتی عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 9924 شوهرت پاکدامن شماهم پاکدامت چرا پس تو رفتی فقط آزمایش چون خواهر من خونریزی نداشت چون هایمنش ارتجاعی بودمیخواستم نوع بکارت خودم رو بفهمم از فضا ارتجاعی و بدون یک قطره خونریزی بود ♥️
دخترعالیم عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 29590 😭😭😭یعنی میتونم امیدوار باشم ماما نفهمه😭 میفهمه خودتوگول نزنمن نامه پزشکی قانونی من دیدم تازه طرف از نامزد عقدیش جدا میشد تو نامه زده بود باکره نیست و تعداد رابطه رو هم حتی تخمینی زده بود بیش از یکباربا کسی ازدواج کن که بکارت و این چیزا براش مهم نباشه خیلیا براشون دیگه این چیزا مهم نیست
لبخند_آبنباتی عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 9924 😭😭😭ممکنه نفهمه رابطه داشتم؟ شاید خانواده همسر اینده ت نخوان ازمایش رواما بدیش اینه که حتی ترمیمم بری همسرت میفهمه قبل رابطه داشتیعاقلانه اینه با خانواده ای که ازمایش نخوان وصلت کنی و به همسرت هم در مورد رابطه ت بگی. که فردا به مشکل نخورین ♥️
baranaguctd مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 595 میفهمه خودتوگول نزنمن نامه پزشکی قانونی من دیدم تازه طرف از نامزد عقدیش جدا میشد تو نامه زده بود ... پزشک قانونی زو میدونم میتونه تشخیص بده همه گفتن فوری فهمیده ولی مامارو میگن نمیفهمه باز نمیدونم
دخترعالیم عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 29590 پزشک قانونی زو میدونم میتونه تشخیص بده همه گفتن فوری فهمیده ولی مامارو میگن نمیفهمه باز نمیدونم ماما هم میفهمه شغلش اینه دیگه هزار مورد دیدهمخصوصاً اگه رابطه بیش از یکبار بوده باشهتو با کسی ازدواج کن که این چیزا براش مهم نباشهخیلیا هستن قبل عقد با نامزدطون سفر و اینا میرن لابد براشون رابطه و بکارت و این چیزا مهم نیست وگرنه همچین ریسکی نمیکردن