2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی شنیدم گفتن رابطه داشتن دکتر متوجه نشده خیلی استرس دارم 😭نمیدونم واقعا کدوم راسته انقد پشیم ...

تو برو دکتر بگو برا نامه بکارت اومدم بگیرم.اگ پرسید رابطه داشتی بگو نه.اگ معاینه کرد گف بکارتت آسیب دیده تو بگو با نامزدم رابطه کامل نداشتم سطحی بوده و نامه بدین برا قبل عقد.اگ نامه نداد ینی بکارت نداری 

😭😭😭یعنی میتونم امیدوار باشم ماما نفهمه😭

می‌فهمه خودتو‌گول نزن

من نامه پزشکی قانونی  من دیدم تازه طرف از نامزد عقدیش جدا می‌شد تو نامه زده بود باکره نیست و تعداد رابطه رو هم حتی تخمینی زده بود بیش از یکبار

با کسی ازدواج کن که بکارت و این چیزا براش مهم نباشه خیلیا براشون دیگه این چیزا مهم نیست

😭😭😭ممکنه نفهمه رابطه داشتم؟

شاید خانواده همسر اینده ت نخوان ازمایش رو

اما بدیش اینه که حتی ترمیمم بری همسرت میفهمه قبل رابطه داشتی

عاقلانه اینه با خانواده ای که ازمایش نخوان وصلت کنی و به همسرت هم در مورد رابطه ت بگی. که فردا به مشکل نخورین

⁦♥️⁩

می‌فهمه خودتو‌گول نزنمن نامه پزشکی قانونی من دیدم تازه طرف از نامزد عقدیش جدا می‌شد تو نامه زده بود ...

پزشک قانونی زو میدونم میتونه تشخیص بده همه گفتن فوری فهمیده ولی مامارو میگن نمیفهمه باز نمیدونم

پزشک قانونی زو میدونم میتونه تشخیص بده همه گفتن فوری فهمیده ولی مامارو میگن نمیفهمه باز نمیدونم

ماما هم می‌فهمه شغلش اینه دیگه هزار مورد دیده

مخصوصاً اگه رابطه بیش از یکبار بوده باشه

تو با کسی ازدواج کن که این چیزا براش مهم نباشه

خیلیا هستن قبل عقد با نامزدطون سفر و اینا میرن لابد براشون رابطه و بکارت و این چیزا مهم نیست وگرنه همچین ریسکی نمیکردن