2777
2789
عزیزم شما قبل و بعد رابطه خودتون متوجع تغییر واژنتون شدید؟؟

ن والا هیچ فرقی نداشت 😂اصلا هیچ فرقی نداره بابا پرده یچیز چرته بنظرم

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
من قبل اولین مسافرتمون رفتمنه خانواده خودم و نه همسرم اعتقادی ندارن و درخواستی بابتش نداشتنهمسرمم نم ...

بنظرتون تو این دوره زمونه آدم بره یا نه؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا میگن نهولی خودت با همسرت قبل رابطه بروقرار نیست کسی هم چیزی بدونه الان خانواده خودم و همسرم اص ...

منم همبن فکر رو میکنم 

الان نمیشه کاملا اعتماد کرد اومد و یوقت با آدم درستی ازدواج نکردم بعدا تهمت میزنه بهم 

مرسی 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

واقعا پرده وجود نداره؟ممکنه ماما اشتباع تشخیص بده؟

وجود داره عزیزم 

دکترها همه میدونن 

جالبه هرکی میگه نه مثال دوستش رو میزنه بارها تو این سایت دیدم میگن دوستم مثلا رفت دکتر نفهمید

چطور من یا اطرافیان رفتیم دکتر ساعت دقیق رابطه هم گفت مگه پیشگو بود