2777
2789
عنوان

بچم به معنای واقعی سرویسم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 17 پست
اخه مشکلش من نیستمهرکی بغلش کنه مشکل نداره فقط میخواد نگاه کنه چخبرهمثلا رو میز ناهارخوری میشینه چون ...

پس خدا رو شکر دلواپس حضور تو‌نیست ، با اسباب بازی و جغجغه هایی که دستش میدی میتونی حواسشو پرت کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه مشکلش من نیستمهرکی بغلش کنه مشکل نداره فقط میخواد نگاه کنه چخبرهمثلا رو میز ناهارخوری میشینه چون ...

پس همون یه جای امنی براش درست کن که بالا باشه به همه جا اشراف داشته باشه 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

احتمالا وقتی خواستی بری بیرون بی خبر یهویی غیب شدی بچه ترس رفته تو وجودش. هر موقع بچتو جایی میذاری موقع رفتن و جدا شدن حتما ازش خداحافظی کن و بهش بگو زود برمیگردم . شاید یه کم گریه کنه اما دیگه استرس تو وجودش نمیره که هر لحظه ممکنه یهو مامانش غیب بشه میدونه هر وقت بخوای بری قبلش بهش میگی 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖