2777
2789
عنوان

اگه زبربار قرضم رفتم عروسی میگیرم بخاطر مادرشوهر عزیز😉

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کاری ک دوست داری انجام بده

اینم بگم بخاطر لج و لجبازی کاریو انجام نده

تصمیمی ک عقل پشتش نباشه بعدا پشیمونت میکنه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بدم میاد انقدر مقایسه و نظر خوبه منم بهش بگم مادر پدرا بقیه سنگ تموم میذارن واسه پسراشون؟

اوووه کجایی هنوز

بچه دار میشی نظراتشون بیشترم میشه

روانیت میکنن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ن واقعا خودم دوس دارم ینی چی یبار لباس عروس ادم میخواد بپوشه اخه بکسی چه

خب پس انجامش بده گوش نده

نمیدونم چرا جواب ندادی

من مراسم کوچیک گرفتم

مادرشوهرم گفت سالن نگیرید همون خونه

درجا گفتم نه این تصمیم ما نیست میخوایم حتمن مراسم رو فلان جا برگزار کنیم 

انقدر مهمون ما 

انقدرم مهمون شما باشه

دیگه دید من خیلی جدی و صریحم بیخیال شد

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

من با نظر خودم جشن عقد نخاستم بعد محضر خونشون ۲مدل شام و رقص.ولی عروسی گفتن ارایشگاه ما برو نرفتم اسم بچه دخالت کردن قبول نکردم محل زندگی رو ندادم .کار شوهرمم با من مشورت کرد.کلا زندگی شما ۲تاست .هیچی نگو سکوت یعنی دخالت نکنید فقط شوهرتو بکش سمت خودت با دلبری و عشوه و ...خلوتای ۲نفره.پشت سرشون نگو ولی با سیاست بگو به نظرت زندگی ما نیست 

خداروشکر نفس میکشم زنده ام و فرصت دارم .