2777
2789
عنوان

شوهری که طلاقت نمیده حقشه بهش خیانت کنی❓

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 88 پست
از کجا میخوان بفهمن شوهرم یه شهر دیگه زندگی میکنه من شهر دیگه وکیل خوب بهم گفت صد تومن میگیره دارو ن ...

از اين مرد جه خيري ديدي كه يه نر ديكه وارد زندكيت ميخواي بكني! اون مردي كه ميدونه تو هنوز متاهلي و باهات وارد رابطه ميشه با شوهر كثيفت فرقش جيه؟؟ ببخشيد تو رو در حد دستمال ميبينه و رفع هوس و نياز

بی حیا تویی گوه خوریش به تو نیومده

بی حیا توی نجس کثیف هرزه برو بده فقط منتظری ج ن دگی تو تاید کنیم برو بده ما تو رو سگ پسرامونم حساب نمی کنیم. فقط سرگرمی برا پسرامون الحق در تخت هستین خودتم ناپاکی از اون ایراد نگیر

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نگفتم که نشستم تا بره طلاق یده گفتم دنبال کارم هستم دم به دقیقه دادگاهم

افرین

تو عنوانت یه مدل دیگه گفته بودی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

من یک باغبانم یک باغ میوه دارم اما شوهرم 

از میوه حلال من استفاده نمیکنه دزدی از باغ مردم بهش بیشتر میچسبه 

حالا به نظرتون من در باغ رو باز کنم هر دزدی بیاد و بدزده 

خوبه یا خودم هم برم دزدی 

من خودم میکنم اون ارزش میوه این باغ رو نمی فهمه 

پس من باید سعی کنم هر چی طول بکشه از دزد جدا بشم همین حالا خود دانید

منم نگفتم که نشستم تا بره طلاق یده گفتم دنبال کارم هستم دم به دقیقه دادگاهم

تمام حساب‌هاشو ببند 

همه جا گیرش بنداز 

ازش ده تا شکایت بکن هر جا بره یک وام بگیره به مشکل بخوره 

بعد هم درخواست نفقه بکن بگو میخوام زندگی کنم مجبور میشه خونه و لوازم خونه تهیه کنه زیر بار هزینه بره 

اذیتش کن

از کجا میخوان بفهمن شوهرم یه شهر دیگه زندگی میکنه من شهر دیگه وکیل خوب بهم گفت صد تومن میگیره دارو ن ...

کآفیه همسرت و با همین بهانه کلی حق و حقوقت رو میگیره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بی حیا توی نجس کثیف هرزه برو بده فقط منتظری ج ن دگی تو تاید کنیم برو بده ما تو رو سگ پسرامونم حساب ن ...

من كار ندارم اين خانم جي ميكنه ولي اكه پسراتون  با اينمدل زن كه بهش ميكي بي حيا وارد ابطه ميشن اونا هم داغونن و بي شخصيت و سواستفاده كر. پسراتون رو خوب بار بيارين با زن متاهل وارد رابطه نشن

من كار ندارم اين خانم جي ميكنه ولي اكه پسراتون با اينمدل زن كه بهش ميكي بي حيا وارد ابطه ميشن اونا ...

پسر درست که وارد رابطه با همچین زنی نمیشن اما تا زن لنگارو هوا نکنه اونا نمی تونن غلطی کنن 

...

بگو دلم هوای ۱۰سانتی جدید کرده😂🤣🤣🤣🤣تو باشوهرت چه فرقی داره که دم از خیانت میزنی