2777
2789
عنوان

شوهری که طلاقت نمیده حقشه بهش خیانت کنی❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 88 پست
بگیرش زبون خرش کن بیادتوافقی جداشیدزنگ بزن پدرمادرش

انگار چمشم دنبال طلاهامه 

مطمئنم زنگ بزنم دست بالامیگیره میگه مهریه نفقه ببخش طلاها و خرج عروسی رو هم برگردون تا ولت کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق باید بگیری ن اینگه بشینی طلاقت بده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
انگار چمشم دنبال طلاهامه مطمئنم زنگ بزنم دست بالامیگیره میگه مهریه نفقه ببخش طلاها و خرج عروسی رو هم ...

قانونی برو جلو

قبلش برو طلاها رو تبدیل کن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
از کجا میخوان بفهمن شوهرم یه شهر دیگه زندگی میکنه من شهر دیگه وکیل خوب بهم گفت صد تومن میگیره دارو ن ...

مرداهمه عنن یکی کمترعنه یکی خیلی عنه 

پس فکرنکن اون اقایی که باهاش اشنامیشی خوبه تازه بفهمن جدانشدی بی شک فکربدمیکنن راجع به تو

اکثرمرداهم هدفشون ازدوستی ببخشیدرابطه جنسیه وبازیچه میشی 

تازه اگرم شانس بیاری ادم خوبی بخوره بهت که نمیتونی باهاش ازدواج کنی چون شوهرداری

گلم اینجا کسی شرایط تورو نداره و درکت نمیکنه پس همه سرزنش میکنن فقط اینارو بیخیال خودت شرایطو بسنج

به جز اسی کسی ریپ نکنه

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

از کجا میخوان بفهمن شوهرم یه شهر دیگه زندگی میکنه من شهر دیگه وکیل خوب بهم گفت صد تومن میگیره دارو ن ...

خجالت نمی کشی میگی از کجا میخوان بفهمن؟؟؟ ناپاکی برات عادیه؟؟وارد زندگی پسر مردم نشو چون زن بی حیا نمیخوان

...