2777
2789
عنوان

شوهری که طلاقت نمیده حقشه بهش خیانت کنی❓

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 88 پست
این اسمش خیانت نیست اقا یا طلاق بگیره یا زنشو برگزدونه هیچ حرکتی نمیزنه

اگر به نظر شما با وجود تاهل آشنا شدن با دیگران خیانت نیست، پس چرا توو تاپیکت زدی خیانت؟! 

اگر فکر میکنی خیانت نیست برو انجام بدم، من گفتم خیانت توجیهی نداره، شما میگی خیانت نیست، پس منظور حرف من شما نیستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پیگیرم طلاق دست من نیست ک دیدم کسایی رو تو شرایط من سه ساله تو دادگاه پاسگاهن

وکیل خوب بگیر 

خیانت کنی مشکلت حل میشه؟ 

یا کلی دردسر و انگ بهت چسبیده میشه تهش هم تو ادم بده میشی با قوانین ضد زن ایران یه چیزی هم به اقا بدهکار میشی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

وکیل خوب بگیر خیانت کنی مشکلت حل میشه؟ یا کلی دردسر و انگ بهت چسبیده میشه تهش هم تو ادم بده میشی با ...

از کجا میخوان بفهمن شوهرم یه شهر دیگه زندگی میکنه من شهر دیگه 

وکیل خوب بهم گفت صد تومن میگیره 

دارو ندارمو بدم به وکیل نمیشه ک

یه وکیل خوب بگیر اول تمرکزت و بذار که جداشی.با اشنا شدن با ادم جدید فقط به مشکلاتت اضافه میکنی و اتو میدی دست شوهرت .یه درصد کسی بفهمه فقط براتو بد میشه و پشت سرت میگه دور از جون خراب و هررزه بودی.از نظر روانی هم برات بهتره بعد جدایی به خودت زمان بدی و سریع وارد رابطه نشی.

خب طرفت کارای اشتباهی کرده حق داری عه چشمت بیفتهولی اینکه طلاقت نمیده یعنی دوست داره؟منتظریه فرصت نی ...

نه دیگه گفتم خیانتشو فهمیدم گفت بری طلاقت نمیدم میرم زن میگیرم میارمش تو هیمن خونه بچه دارم میشم توام بمون همینجوری خونه بابات پیربشی تو دادگاهم میگم من زنمو دوست دارم جدانمیشم الانم داره همونکارارو میکنه

از کجا میخوان بفهمن شوهرم یه شهر دیگه زندگی میکنه من شهر دیگه وکیل خوب بهم گفت صد تومن میگیره دارو ن ...

اوکی برو‌خیانت کن

دنبال راه حل نیستی تصمیمت رو‌گرفتی فقط دنبال تایید هستی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

یه وکیل خوب بگیر اول تمرکزت و بذار که جداشی.با اشنا شدن با ادم جدید فقط به مشکلاتت اضافه میکنی و اتو ...

علاوه بر اینا فکر کن کسی که باهاش اشنا شدی بفهمه هنوز متاهلی!اولا اصلا بهت اعتماد نمیکنه چون به چشم خیانتکار میبینتت.دوما ممکنه به قصد سواستفاده و رابطه باهات بمونه و حتی کار به باج گیری بکشه که به بقیه نگه.