2777
2789
عنوان

به دوست پسرم گفتم برو اسممو تتو بزن گفت میزنم به شرطی که توهم بزنی😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 103 پست
خوب ی راهی جلوی پام بزار تا ثابت شه واقعا منو میخواد

تا همون تابستون وایسا ..وانده ولی رابطه تو ادامه بده قشنگ بشناسش..تابستون بزار بیاد خواستگاری نشون کنین حداقل 

راه دیگه ای ب ذهنم نمیرسه؟تا نگیره نمیشه ثابت بشه😁 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج همینه دیگ مثه هندونه دربسته...خیلی باید سبک سنگین کنیمن خودم سنتی ازدواج کردم دربسته دربسته ب ...

خیلی ترسناکه بنظرم فکرکن بعدش طرفت ی ادم دیگه شه خیانت و.. 

میترسم مثل چیی

Gilan🥺💚

خیلی ترسناکه بنظرم فکرکن بعدش طرفت ی ادم دیگه شه خیانت و.. میترسم مثل چیی

ممکنه در اینده باهم ازدواج نکنید.اون تتو رو پوستت میمونه.اشتباهه انجام نده و ایشون هم اجبار نکن

اولا این چیزا ملاک نیس

دوما همونجور ک تو آدمی اون پسر هم آدمه 

و اینک منطقی گفته دیگ، اگ قراره اون بزنه توام بزن ک دوتاتون عشق رو ثابت کنید ن فقط یکیتون 

همین کارارو میکنید بعد میگید دختر و پسر یکی ان و فرقی نیست بینشون، ولی اون ک بهت گفته بهت برخورده 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙