2777
2789
عنوان

به دوست پسرم گفتم برو اسممو تتو بزن گفت میزنم به شرطی که توهم بزنی😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 104 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا این چیزا ملاک نیسدوما همونجور ک تو آدمی اون پسر هم آدمه و اینک منطقی گفته دیگ، اگ قراره اون بزن ...

بر نخورده بهم

اخه من دختر عموم دوست پسرش رفته چشاشو تتو کرده ولی دختر عموم نرفته چرا؟ 

Gilan🥺💚

امتحانش کناز نظر خیانت از نظر مالیاز نظر پایه بودننه از نظر تتو

کردم😂 با ی پیچ فیک دختر پیام دادم تازه جوابمم نداد اومد بهم گفت ی دختره گفته رل بزنیم منم نگفتم خودمم اخییی مظلوممم☺️

Gilan🥺💚

بر نخورده بهماخه من دختر عموم دوست پسرش رفته چشاشو تتو کرده ولی دختر عموم نرفته چرا؟

مگ همه روابط باید کپ هم باشن؟

ثابت کردن عشق هم با این چیزا نیس

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
مگ همه روابط باید کپ هم باشن؟ثابت کردن عشق هم با این چیزا نیس

اخلاقش اوکیه

حتی امتحانشم کردم با پیج فیک بهترین عکس فیک دخترو گذاشتم پروفایل با بهترین اندام که ضایعه هم نبود😂 ولی جواب نداد حتی ی سلام اومد گفت ی دختره پیام داده بیا رل بزنیم منم گفتم ولش نگفتم خودمم امتحانت کردم🙄😂

عکس پروفایل هم گذاشتم تا ببینم فردا یکی از من بهتر دید پا میده یا نه☺️

Gilan🥺💚

پس بذار بعد بیاد خواستگاری

حتی امتحانشم کردم با پیج فیک بهترین عکس فیک دخترو گذاشتم پروفایل با بهترین اندام که ضایعه هم نبود😂 ولی جواب نداد حتی ی سلام اومد گفت ی دختره پیام داده بیا رل بزنیم منم گفتم ولش نگفتم خودمم امتحانت کردم🙄😂

عکس پروفایل هم گذاشتم تا ببینم فردا یکی از من بهتر دید پا میده یا نه☺️

Gilan🥺💚