2777
2789
عنوان

نگاهتون ب کسی که هنرستان درس خونده و رفته دانشگاه فنی حرفه ای چیه📚

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 72 پست

[QUOTE=400155313]منظورم اینه خیلیا دید خوبی ندارن من خودمم هنرستان بودم خرده نگیر ببین الان من تو یشرکت حسابدارم یسریا با رشته انسانی تو دانشگاه حسابداری خوندن من از هنرستان یعنی 2 سال بیشتر خوندم و واقعا من موفق ترم

[QUOTE=400155313]منظورم اینه خیلیا دید خوبی ندارن من خودمم هنرستان بودم خرده نگیر ببین الان من تو یش ...

دوستی دارم فوق لیسانس شیمی الان بیکاره التماس منو میکنه ببرمش تو شرکتمون بستگی به خودت داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کنکور نداشتید نه؟اصلا تو سایت یکیو میبینم هنرستان خونده ذوق میکنم انگار یکی تو مهاجرت ایرانی رو ...

من. فارق التحصیل 80 هستم.... اون زمان فنی حرفه ای خیلی جذب کنکور نداشت. 

من اخرای دوازدهم ازدواج کردم... اجازه ندادن مدرسه درسم تموم شه. قانون مذخرف.. متاهل جاش مدرسه نیست. 

دیگ انداختنم بزرگسالان.. برای امتحانام.. مدرکم شد مدیریت خانواده. 

اتفاقا برام بهتر شد. 

چون.. .همه گرایشاش بازار کار میتونی بزنی. 

از پرستاری کودک تا خود خیاطیو. 

خدا روشکر خیلیم راضیم 😍😍

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂

من. فارق التحصیل 80 هستم.... اون زمان فنی حرفه ای خیلی جذب کنکور نداشت. من اخرای دوازدهم ازدواج کردم ...

یعنی رفتی خیاطی بعد شد مدیریت؟

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟!💔

یعنی رفتی خیاطی بعد شد مدیریت؟

اره عزیزم.. چون بزرگسالان تطبیقش زد برام.. موقع مدرکم شد مدیریت.. خیلی خوب شد اتفاقا.. بیشتر دوسش داشتم. اشتباه کردم. که چرا از اول نرفتم مدیریت خانواده. 

خیلی فعالیتاشو دوست داشتم. 

اشپزی 

شیرینی پزی

حتی ارایش و پیرایش

پرستاری. تزریقات

مراقبت از سالمند و همرو داره.. 

خیاطی. گلدوزی. 

هر چی ک یه خانم بلد باشه تو این رشته هست.. 

من. بعدش مدرک خیاطی رو ازاد از فنی حرفه ای گرفتم 

برای جواز کار ک رفتم مدرک منو ک دید گفت با همین رشته هم. ممیتونستی خیاطی بزنی 👍😍😍

خیلی خوشحال شدم.. 😍

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂

اصلا واسم مهم نیس کی میخواد چیکارکنه ولی هی میاد میگه قبول شدم پزشکی نرفتم خو چ بکنم معلومه الکی میگ ...

الان مهم پول دراوردنه شما شاید سنت کم باشه اینطوری بکن اما بعد چندسال هرچی پولدارتر شی همونقدر بهت ارزش میدن و به به و چه چه میگن

بله ذهنیت مردمه من خودمم ریاصی بودم ولی در واقعیت هیچی نشدم کاش منم یه رشته فنی میرفتم چون واقعا تو ...

الان شاید یکم بهتر شده اما تا اواخر دهه ۹۰ همین بود و خیلیا به اصرار خونواده میرفتن ریاضی یا تجربی

راه آسون را برای رسیدن به درآمد انتخاب کرده. آدم درس خوندن نیست و این اصلا بد نیست.

هرکسی یه استعداد و یه توانایی داره. نمیشه همه دکتر مهندس بشن که هرکس بر اساس توانایی و علاقه‌ش رشته انتخاب میکنه

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

نگاه خاصی ندارم مثل بقیه رشته هاس ولی به نظرم فضاش صمیمانه تره این راحت ترش میکنه🙏🩷

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

به انسان هنرمند که من به گرد پاشمممم نمیرسمممم

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو