2777
2789
عنوان

خیلی جاها به خاطر جنسیتم کارم راه فتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 38729 بازدید | 1115 پست

دیدم اینجا بعضیا جبهه گرفتن و گفتن میخای بگی خوشگلی ؟ نه و برای ما کارمونو راه ننداختن 

حتما زشت بودی و گند اخلاق بودی و دهنت بو میداد و خودت بو میدادی و طرز لباس پوشیدنت و چهرت و همه چیت بد بوده که کارتو راه ننداختن و اومدیاینجا عقده هاتو خالی میکنی 

من کاملا با استارتر موافقم 

من رفتم بانک اونروز بانک هم پره پر یه مبلغ بالا میخاستم انتقال بدم کارمندا ب رییس بانک گفتن اون از پشت میزش پاشد اومد که خانوم بیا من حل کنم و حل هم کرد و چند تا خانوم هم اومده بودن بگن چرا به ما رایانه نریختین هزارجورم ارایش کرده بودن که مثلا به چشم بیان اما خب از ریخت یکی معلومه چی به چیه 

پس لطفا عوض اینکه اعتراض کنید روی شخصیت خودتون کار کنید تا از هم صحبتی با شما خوششون بیاد و کارتونم راه بندازن این دلیلی بر هیزی مردنیست یا هرزگی خانوم نیست طرز پوشش و میکاب مناسب و بوی خوب و طرز صحبت یه خانومه که اونو میره ده پله جلوتراز بقیه 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی شاید واسه تو اینطوره برا من همیشه مردا حمله ور شدن و کسیم بهم اهمیت نداده🤣🤣🤣

😆😆😆😂😂😂😂😂😂😂

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

دیدم اینجا بعضیا جبهه گرفتن و گفتن میخای بگی خوشگلی ؟ نه و برای ما کارمونو راه ننداختن حتما زشت بودی ...

احسنت به استدلال و فهم شما 

اونایی ک اومدن نظر توهین امیزی اراه دادن حتی یکبارم منو ندیدن از نوع حجاب و ارایش و... منم هیچ اطلاعی ندارن ولی برای خودشون میبرنو میدوزن 

نوع بیان احترام شخصیت یک نفر خیلی مهمه و ظواهر هم از اهمیت زیادی برخوردارن از طرفی  کمک ب جنس مخالف ولو بدون هیچ غرض حس خوشایندی به انسان میده به اقایون ممکنه بیشتر 

من از حس غریزی ادمها صحبت میکنم و برای انجام کارمم نه خداروشکر اسیبی زدن نه توهینی شده بلکه هرچی بوده در افکارشون بوده ک من مسئول افکار دیگران نیستم 

به طور کل میخام بگم  این یک حقیقته در جوامع مختلف و تا بوده همین بوده وبس

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

خب به جهنم که چی میخوای حتما بگید خیلی جذابی همه می‌خوام باهات بخوابن

دختر گل حداقل دوتا صفحه بخون بعد این حرفارو بزن 

اصلا ب فرض دو تا صفحه هم نخوندی از دو خط من چی برداشت کردی ؟ حداقل به ماهیت جنس خانم بودنمون احترام بزار

دیدم اینجا بعضیا جبهه گرفتن و گفتن میخای بگی خوشگلی ؟ نه و برای ما کارمونو راه ننداختن حتما زشت بودی ...

قبول دارم ک طرز صحبت و مرتب بودن یه نفر باعث میشه بقیه جذبش بشن، ولی دقت کردین چرا فقط در مورد جنس مخالف اینطوریه؟ینی اگه ی آقا جای شما بود،احتمال اینکه زود مثل شما،کارش راه بیوفته خیلی کمتر بود.

توی محل کار ما هم تا ی نیروی آقا میاد‌،مسئولامون ک خانم هستن باهاش خوبن و باهاش گرم می گیرن و حتی براش تولد هم میگیرن😅 در حالی ک با خانما انگار دشمن خونی ان

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

چرا تفاوت بذارن؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

باید طبق نوبت کارای مردم رو راه بندازن نه این چیزا 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

قبول دارم ک طرز صحبت و مرتب بودن یه نفر باعث میشه بقیه جذبش بشن، ولی دقت کردین چرا فقط در مورد جنس م ...

نمیدونم چرا انگار یک نوع غریزست 

همه نه ولی اکثرا همینن و از ناخوداگاه میاد ممکنه اصلا اون خانما بشدت ادمای خوب و متعهدی باشن و بدون منظور باشن