2777
2789
عنوان

خیلی جاها به خاطر جنسیتم کارم راه فتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 38681 بازدید | 1113 پست
وای چقدر خوب گفتی منم پیش میاد که کارم را راه میندازن اتفاقا چادری پوشیده هم هستم امروز صبح رفتم نو ...

من میگم جنسیت مطرحه نه حجاب و پوشش میگن نه 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وکیلم هر موقع میرم دادگاه برای اجرا یا پیگیری تفاوت رفتارشونو متوجه میشم قشنگ کارمو تا حل نکنن ول ...

اتفاقا وکیل خانم دیدم بلا نسبت شما خیلی دربارش شنیدم گفتن پرونده اش هر چی باشه قاضی طرف اونه اینا شنیده بودم تا وقتی که یه مشکلی با یکی داشتیم بهترین وکیل شهر گرفتیم طرف ما هم رفت اون وکیل خانم گرفت حتی خودشم باهاش ریخت روهم خلاصه با تمام مدارک حق ودرست ما شهودی که داشتیم ما محکوم شدیم ....بین پرونده ما جوری بود که مثلا یکی جلو خود قاضی ودوربین بیاد پول مارو بدزده بعد ما فیلم وشاهد ها رو ببریم قاضی بگه نه شما پول طرف بردید باید پس بدید ببین در این حد اغراق امیز بود پرونده ما این مثال بود ولی کم شباهت به مشکل ما نبود😤تمام طلاهای خودمو دخترامو فروختیم تا اون پول ناحق بدیم خدا از شون نگذره😓

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

اتفاقا وکیل خانم دیدم بلا نسبت شما خیلی دربارش شنیدم گفتن پرونده اش هر چی باشه قاضی طرف اونه اینا شن ...

متاسفانه همه نوع نف فساد داره و خیلی تو انتخاب وکیل همیشه میگم دقت کنید 

واقعا هدفشون همینه ؟

اره همینه

آقایون اداره ما واقعا هول نیستن

من هیچی تاحالا ازشون ندیدم

خیلی چشم پاکن

و متعهد به زنشون

کلا ذاتن آدمای حمایت گر و منعطفی هستن

🩵🪸

متاسفانه همه نوع نف فساد داره و خیلی تو انتخاب وکیل همیشه میگم دقت کنید

کاش ما اون خانم میگرفتیم اینجا دقت ما گذاشتیم پای اینکه کدوم باسوادترهستن درصورتی که باید دقت میذاشتیم رواینکه کدوم خراب تر هستن البته دوراز جون شما

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

چقدر خوندین؟پایه تون قوی بود؟سهمیه داشتین؟سخت بود قبولی و خوندنش؟

من همزمان با ارشد خوندم ولی سال اول ارشد قبول نشدم سال دوم همزمان باهاش ازمون وکالت دادم

شاید باورتون نشه من 17 ساعت درس میخوندم خیلی زیاد