2777
2789
عنوان

خیلی جاها به خاطر جنسیتم کارم راه فتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 38731 بازدید | 1115 پست

یه رئیس داشتیم و یه تعداد بچه های فارغ التحصیل برای طرح میومدن و منم که تو اتاق بودم...
برای دخترا با احترام و محبت بطور کامل همه چیو توضیح میداد و کم مونده بگه فداتون بشم ولی پسر که میومد انگار پسره فحشش میداد که این انقدر بد عنق میشد و مگر پسره خودش سوال میپرسید تا یه جواب کوتاه در د اره یا نه بده اونم با بد اخلاقی

واقعا حال بهم زن بود

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش ما اون خانم میگرفتیم اینجا دقت ما گذاشتیم پای اینکه کدوم باسوادترهستن درصورتی که باید دقت میذاشت ...

نه هستن همکارانی ک اصلا حرفه ای عمل نمیکنن و صنف وکالتو زیر سوال میبرن 

بازم متاسفم برای تجربه بدتون 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

تو که وکیلی اگه یکی کارتو هک کرده پولو دزدیده و به همه حسابا ریخته و نمیشه به همه گفت پولار و بدین ط ...

خیلی کلی توضیح دادین 

واینکه دقیقا صورتجلسه پلیس چی عنوان شده 

سوالات حقوقی باید با جزئیات مطرح بشن 

اینکه ارزش خانوما بیشتره دروغ نیس متاسفانه فضای مجازی سیاه نمایی کرده

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

من حجابم کامله،پیش خانم ها خوشرو‌هستم اما اصلا به مردها لبخند هم نمیزنم و حتی رسری مشکی هم سرم میکنم چادر اتو کشیده و‌کفش مرتب واکس خورده، بدون ذره ای عطر و آرایش

ولی معمولا تو‌اداره و بانک و.. کارم زود راه میوفنه و فوق العاده بهم احترام میذارن

میگم شاید احترام به پوششم هست

یه رئیس داشتیم و یه تعداد بچه های فارغ التحصیل برای طرح میومدن و منم که تو اتاق بودم...برای دخترا با ...

ماهم یه استاد تجارت داشتیم من گفتم توروخدا تو نمره دادن ملاحظه کنید خیلی سخت بود گفت حیف خانمی مثل شما نیست خواهش کنه بعد همینو پسره گفت گفت خودتو جمع کن 

😂😂😂😂😂

منم گاهی خندم میگرفت مخصوصا که ادعای مذهبی بودنش اسمونو سوراخ میکرد 😂😁😁
بعد منو با پوشش پوشیده به شدت اذیت کرد تا مجبور شدم انتقالی بگیرم و از حقم گذشتم ولی واسه دخترایی که پوشش یکم باز داشتن له له میزد، این خیلی ادمو ناراحت و ناامید میکرد

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
من حجابم کامله،پیش خانم ها خوشرو‌هستم اما اصلا به مردها لبخند هم نمیزنم و حتی رسری مشکی هم سرم میکنم ...

خب من پوششم به قشنگی شمانیست مانتوییم و ارایشم میکنم ولی باز همیته