2777
2789
عنوان

خیلی جاها به خاطر جنسیتم کارم راه فتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 38727 بازدید | 1115 پست
قضاوت نکنید کاش اون خانومی که اون حرفو نوشته بود هم قضاوت نمی کرد تو پیاده روی اربعین من مطمئنم دلیل ...

بیخود مطمئنی. من خودم اونجا بودم. سرپوش رو هول بودن نذار

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم😍😂😘😘 همیشه همینقدر زیبا و جذاب و ناز بمونی و بهترین سالها رو کنار همسرت تجربه کنی💞

مرسی ازت خوشگلم یادم نمیره کاربریتو 

توام عزیزم بخت و اقبالت به قشنگی صورت باشه 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

فقط آموزش دانشگاه حواسم رو داشت ،چهل سالش بود من هجده سالم ،حس می کنم کراش داشت روم 😵‍💫😂

وای ما ورودی 94 بودیم هم استاد و تاموزش دانشگامون خیلی ضایع توجه ویژه ب دخترا داشتن 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

من وکیلم هر موقع میرم دادگاه برای اجرا یا پیگیری تفاوت رفتارشونو متوجه میشم قشنگ کارمو تا حل نکنن ول ...

وای چقدر خوب گفتی 

منم پیش میاد که کارم را راه میندازن اتفاقا چادری  پوشیده هم هستم 

امروز صبح رفتم نونوایی یه آقا گیر داده بود بیا برسونمت پیاده نری 😐

اعصابم خورد شده بود و استرس گرفته بودم، چون واقعا متتظر وایساد تا من نوبتم شد وقتی اومدم بهم بازم گفت بیا برسونمت 

اصلا ربطی به خوشکلی نداره

ماهم تو ادارمون خانوما کارشون خوب راه میوفته آقایون کارشونو راه میندازن

بخاطر اون نحیف بودن خانوما و اینکه بهشون کمک بشه... و بیشتریا هم متاهلن

🩵🪸