2777
2789
عنوان

اشتهای زیاد بعد زایمان

54 بازدید | 8 پست

دوستان من تو بارداری قبلم نزدیک ۱۷ کیلو اضافه کردم که همه میگفتن نگران نباش برمیگرده که فقط ۷ کیلو برگشت و بعد بخاطر شیردهی یا نمیدونم شایدم تغییر هورمون بعد از زایمانم اشتهام چندبرابر هم شد 

الان نگران همینم که بعد زایمان دوباره اشتهام زیاد شه شما چیکار کردین که به شیردهیتون هم صدمه نزد

تا الان ۹ کیلو اضافه کردم تو دوماه آینده هم احتمالا وزنم خیلی بالاتر بره

کمتر بخور....سعی کن غذای سالم مصرف کنی...از روغن زیتون استفاده کن.برای سرخ کردنی ها..از خرما بجای شیرینی جات

..شیر دادن باعث گرسنگی میشه.اما اگه تغذیه اشتباه باشه چاق میشی.....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ایناهم بخور . دیگ یکسال باید صبر کنی بعدش راحت وزن کم میکنی الان بفکر سلامتی و رشد نی نی باش

اتفاقا بخاطر همون نی نی نگرانم چون با اضافه وزن بچه داری هم سخت تر میشه اعصابمم بهم میریزه

اتفاقا بخاطر همون نی نی نگرانم چون با اضافه وزن بچه داری هم سخت تر میشه اعصابمم بهم میریزه

ببین ب اینا فک نکن . تو بدنت طی نه ماه اینجوری شده نه ماه هم طول میکشه اون شکم برگرده سرجاش و هورمون هات تنظیم بشه . تونستی روزی نیم ساعت پیاده روی کن برای روحیت خوبه . 

من ۶۰ کیلو بودم الان ۸۰ 

بچه دوم هم بدنیا اوردم سه سالشه هنوز تونستم ب ۶۰ برگردم . هرروز میگم  کم میخورم ولی نتونسم . ازلحظه ت لذت ببر . 

ببین ب اینا فک نکن . تو بدنت طی نه ماه اینجوری شده نه ماه هم طول میکشه اون شکم برگرده سرجاش و هورمون ...

امیدوارم بتونم آرامشمو‌در این‌مورد‌حفظ کنم چون استرس وزن بگیرم مثل اون سری دوباره میفتم به پرخوری عصبی