2777
2789
عنوان

خیلی جاها به خاطر جنسیتم کارم راه فتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 23141 بازدید | 668 پست
بهش این پیاممو نشون بده اقای محترم دنیاروهم بگردی زنی به زیبایی همسرت نیست من ک همجنس خودشم دارم میگ ...

قربونت برم😍😂😘😘

همیشه همینقدر زیبا و جذاب و ناز بمونی و بهترین سالها رو کنار همسرت تجربه کنی💞

در تایید حرف شماما رفته بودیم پیاده روی اربعین تو تهرانبعد خانم های بی حجاب رو بهشون هندوانه کامل می ...

اونا رو می خواسته تشویق کنه 

چقدر بدبین هستین 

تو مراسمای مذهبی همیشه به کم حجابا بیشتر اهمیت میدن که تشویق بشن باز هم بیان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا من تابستون به گرما واقعا حساسم ممکنه وسط خیابون یهو غش کنم ،خیلی کار داشتن رفتم جایی شلوغم بود ...

خیلی موارد این طوری دیدم 

ما ایرانیا خیلی دلسوز و مهربونیم 

فقط خانوما یه کم بی اعصابیم دیگه چون گاهی هورمونامون بالا پایین میشه 

مردا هم با مردا بی اعصابن ولی در مواجهه با خانوما یه کم باملاطفت برخورد می کنن باید هم همین طور باشه

خب متاسفانه دیدم خانم هایی که عشوه  می ریزن  زبون بازن   خوش وبش می کنن با مردا زودتر کارشون راه میفته زیاد به خوشگلی نگاه نمی کنه  ،،متاسفانه امثال شما خانومها با این کاراتون مردا رو یه جوری عادت دادین به لاس زدن که وقتی خانمی سنگین برخورد می کنه احترام کافی نمی بینه و چه بسا کارش دیر تر راه بیفته 

لطفا ازین به بعد رفتارتون رو درست کنید و زیاد صمیمیت نشون ندید اینقدر توپ رو نندازین تو جامعه و هی بگین مردا هولندو ما خوبیم

اداره ثبت دادگاه ها اجرای احکام دفتر خونه ها

من یه مورد دیدم. رفتار یه اقای دکتری با اقایون خیلی خوب و محترمانه و عالی ولی با خونوما نه... از احساساتی بودن خانوما سو استفاده می کرد تا وفتی مودب و خوش برخورد بود با خانوماکه راضی مشدن جراحی کنن و پول بدن. اگر میدید خانومی جراحی نمی کنه یا میترسه یه جوری رفتار و برخورش عوض میشد و بد رفتار می کرد که مشخص بود کیسه دوخته برا جیب  و پولشون ولی با اقاها جرات چنین رفتاری رو نداشت...

نه عزیزم اصلا قبول ندارم خیلیا ک رشوه ای هستن واسه همه کار راه میندازن

بعضیاشونم ک هول وهیزن اونا هم کار را بندازن

وووووو بستگی ب قروقمیش وغمزه ی خانما داره چقددخنک بازی دربیارن

و خدایی ک ب شدددددددت کافیست  
نه عزیزم اصلا قبول ندارم خیلیا ک رشوه ای هستن واسه همه کار راه میندازنبعضیاشونم ک هول وهیزن اونا هم ...

مردا راهنمایی برای خانمارو دوس دارن کلا ن ک خیرخواهن وس دارن کارشونو انجام بدن 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

من یه مورد دیدم. رفتار یه اقای دکتری با اقایون خیلی خوب و محترمانه و عالی ولی با خونوما نه... از احس ...

میگم دیگ هر کدوم پشت این رفتارشون دلیل دارن 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

اونا رو می خواسته تشویق کنه چقدر بدبین هستین تو مراسمای مذهبی همیشه به کم حجابا بیشتر اهمیت میدن که ...

تشویق به بی حجابی؟ کلا حجاب نداشتن جایزه هندوانه هم بهشون داد😂😂😂

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".