هیییییییچ ربطی به زیبایی نداره. این اتفاق نمیفته مگر اینکه زنی عشوه بیاد. زیادی با کارمند مربوطه گرم بگیره و وارد صحبت بشه. مردا به محض اینکه در باغ سبز ببینن، کوهم برات جابجا میکنن. کار اداری که جیزی نیست
برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟
هیییییییچ ربطی به زیبایی نداره. این اتفاق نمیفته مگر اینکه زنی عشوه بیاد. زیادی با کارمند مربوطه گرم ...
من خیلی سنگین و آرومم یه بار رفتم بانک ،نزدیک اتاقک معاون و مدیر بانک بودم داشتم فرم پر میکردم ،معاون بانک از اتاق بیرون اومد یه کاری داشت، بعدش خودش بهم گفت کارت چیه و کارمو راه انداخت
میدونی بحث زن بودن یا مرد بودن نیست بحث پلنگ بودن بعضی خانما وقتی میخان برن بیرون انقدر آرایش میکنن ک انگار میخان برن تالار خب اینجودی ن تنها آقایون بلکه خانمها گاها جذبشون میشن
ب هرحال نمیپسندم ک بخاطر نگاه هرزه آقایون کارمو راه بندازن
در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️
تو دانشگاه استادای خانم عقده ای به تمام معنان اما استادای مرد خوبن من چون بچه دارم و شهر غریب کلاس نمیتونم برم اقایون درک میکنن به خدا میگن نیا خلاصه بفرست کنفرانس وویس بفرست اماااااا خانم ها حتما باید سر کلاس و امتحان بری. یبار با یه خانم سه درس داشتم یه ترم نمره نداد چقدر التماس کردم اما استادای آقا همه با کنفرانس و چندتا سوال تستی که فرستادم نمره بالا دادن حتی واحدای عملی
دنیای فانتزی جالبی داری خواهرِ قدبلندِ توهمیدِ آخه اگه تو با ارزش بودی و اگه قرار بود با گفتن این جم ...
همین ک بهم حسودیت شده و طومار نوشتی جواب دادی به خودت، مرسی عزیزدلم اینقدر عالی و باشکوهم ک برام انرژی میزاری تا مثلا منو ناراحت کنی اتفاقا با پیامت خوشحال تر شدم خیلی قابل ستایشم ک کسی میاد برام طومار نقد مینویسه 😘
دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍
اتفاقا دیروز رفته بودم بانک کار بانکی داشتم صف هم خیلی شلوغ بود یه زنه ای به اصطلاح داف سبک هی غش میخندید و لاس میزد با دامن تا مچ و پابند اومد بدون کارت ملی تازه بعد کارمند هول بانک گفت بیا کارت رو راه بندازم جلو من یه آقا و خانم سن بالا بود منم عصبانی شدم گفتم اول کار این ماروراه بنداز طبق نوبت توجهی نکرد منم که یکی از آشناهای رده بالام رئیس بانک بود بهش زنگ زدم گفت گوشی رو بهش بده چنان رید بهش که دلم خنک شد ،پس نتیجه میگیریم ربطی به خانم بودن و زیبایی نداره چون من در عین بی آرایشی زیبا و خوش لباسم اما سر سنگینم پس مردا دنبال در داف و اونایی هستن که چراغ سبز نشون بدن