2777
2789
عنوان

خیلی جاها به خاطر جنسیتم کارم راه فتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 38347 بازدید | 1107 پست
والا منم خانم هستی ولی اصلا اینطور نیست و گاهاً شدا خیلی دیر کارم راه بیفته یا بمونه روز دیگه شچوووو ...

دقیقا منم بیشتر اینو تجربه کردم

اتفاقاً چون خودم کارمندم بیشتر کار اداری برام پیش میاد

کار مرداد رو زودتر راه می‌اندازند و مرداد رو بیشتر تحویل میگیرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم کارم خیلی کم افتاده اما همیشه دقت کردم ب این مورد ک مسعول زن عین سگ با زنا برخورد میکرد برا جنس ...

من اصلا پیش خانوما نمیرم ،خصوصا ادارات 

با اینکه واقعا حامی خانوما هستم ولی اگر خواستین به هزارپیچ بربخوری باید بری پیش مسئول خانم

والا من خیلی خیلی متوسطم ،حتی یه تزریق کوچیکم ندارم ،میخوام حد معمولی بودن بگمشاید بخاطر لحن و تن صد ...

منم نچرالم.... با حجابم خودم فک میکنم چون نگاشون نمیکنم بیشتر جذب میشن.... البته این فقط تو اداره ها نیس تو اقوام هم همینه 

بسیار سخن بود نگفتیمو گذشتیم

اعتماد بنفس نداریااااااااااا عع

اعتماد ب نفس هم داشته باشم دو دیقه میام مجازی یا میرم بیرون پودر میشه میره هوا انقد همههه خوشگل و دافن

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

این واقعیت جامعه ست چیز بدی هم نیست عزیز کردن خانم ها ....تازه من بدون آرایش وساده وباحجاب میرم بیرو ...

بعضیا منو مقصر میدونن انگار اشتباه کردم 

یه صلوات میفرستین برام لطفا