2777
2789
عنوان

خیلی جاها به خاطر جنسیتم کارم راه فتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 38729 بازدید | 1115 پست

من چهرم معمولیه تیپمم معمولیه ولی دیدم که آقایون در برخورد با خانمها خیلی انعطاف دارن تو محل کارمم وقتی یکی از همکارای آقا به یکی دیگه میگه کارشو راه بندازه انجام نمیدن میان به من میگن مثلا یه قطعه میخواستیم یه هفته به مسئول خرید میگفتن نمیخرید اومدن به من گفتن تو بهش بگو به حرفت گوش میده من بهش گفتم همون موقع خرید

من فک میکنم علتش اینه که شخصیت آقایون یه جورایی حمایت گره از بچگی بهشون گفتن که تو قوی هستی باید مواظب مادر خواهر و همسرت باشی واسه همین در برابر همه خانم ها میخوان حامی باشن و این ربطی به هول بودن نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گفتم که هم خوبه هم بده این کار که اول کار خانومو راه بندازن ولی همه جا نه و دلیل زود راه انداختن ...

من ک خانمم میگم از هول بودنه میفهمم نگاه مرد رو میفهمم 

رفتم اداره ثبت برگشت گفت هر ملک قولنامه ای داشتی فقط بیا پیش خودم سریع بدون هیچ دردسری سند بزنم ......

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

الان شما بابت این قضیه خوشحالین یا خانمهایی که راضیه از این قضیه؟! 

خودتون بهتون برنمیخوره واقعا؟!!! 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

من بینیم عمله چونم تزریقه ارایشم میکنم زیبایی باید خدادادی باشه

من هیچ جام عمل نیس..... باحجابم هستم ولی زود را میندازن با احترام بر خورد میکنن..... فقط یه لوازم تحریری رفتم مرده زیاد نیگا میکرد  هرچی میگفتم فلان وسیله رو میخام نیگا میکرد و جواب نمیداد...... شوهرم ازم دور تر بود رف پشت میزش وسیله رو برداشت کارتم کشید بعدم گف داداش پونصد بیشتر کشیدم یه جشم پزشک برو.... اینقد مشتری هاش خندیدن🤣

عزیز قلبم. در حسرت غم رفتنت میسوزم 🖤

منم گفتم که هم خوبه هم بده این کار که اول کار خانومو راه بندازن ولی همه جا نه و دلیل زود راه انداختن ...

متاسفانه اینجور نیست جاها رفتم مسعول زن بوده ینی عین سگ با زنا حرف میزد ولی هرکی مرد بود براش دلبری میکرد تهوع اورن اینجور ادما

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

میگم ربطی به خوشگللللی نداره😂😂عجباااا

خب منم معمولیه چهرم و استایلمم اوکیع ولی کسی کلا محل نمیدع....معلومه ک ربط داره ب خوشگلی

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

دقیقا من هی میگم ربطی به چادری و مانتویی نداره میگن نه حتما باید باز باشی کلا جنسیت مهمه

به نظر منم ربطی نداره..... تو وجود ادم یه چیزی میبینن که خود به خود احترام میزارن 

عزیز قلبم. در حسرت غم رفتنت میسوزم 🖤

من ک خانمم میگم از هول بودنه میفهمم نگاه مرد رو میفهمم رفتم اداره ثبت برگشت گفت هر ملک قولنامه ای دا ...

خوبه یه پارتی اونجا داریم کاری داشتم بگم😂

کاربر آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم و شبا خودشم

اونایی ک میگن نه احتمالا خیلی کم کارشون به اداره جات و بازار و... افتاده

منم کارم خیلی کم افتاده اما همیشه دقت کردم ب این مورد ک مسعول زن عین سگ با زنا برخورد میکرد برا جنس مخالف دلبری میکرد مردا هم طرف زن خوشگل جوون بود بهتر برخورد میکردن😂😂جامعه هول

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

متاسفانه اینجور نیست جاها رفتم مسعول زن بوده ینی عین سگ با زنا حرف میزد ولی هرکی مرد بود براش دلبری ...

افتضاحه اینجوری

کاربر آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم و شبا خودشم

خب منم معمولیه چهرم و استایلمم اوکیع ولی کسی کلا محل نمیدع....معلومه ک ربط داره ب خوشگلی

والا من خیلی خیلی متوسطم ،حتی یه تزریق کوچیکم ندارم ،میخوام حد معمولی بودن بگم

شاید بخاطر لحن و تن صدا باشه نمیدونم