2777
2789
عنوان

خیلی جاها به خاطر جنسیتم کارم راه فتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 25526 بازدید | 731 پست
حالا میان میگن نهههههه مردها فرق دارنحس جنسی دارناونا آلت جنسی سرگردان هستن!

اصلا نمیتونم به هیچ وجه توجیحشون کنم چون در نهایت بی احترامی میشه 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

بیشتر حس میکنم میخواستی پر بازدید شه تاپیکت اینو گفتی🫠😂😂

میشه سود و منفعت پربازدیدی رو بگی منم بدونم؟؟ با 47 ص نشدم و برامم مهم نیست چه مشکلی رو برام این پربازدیدی حل میکنه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم واسه عقلتطرف میگ‌خانم کارش زود راه بیقته بره یهترهوگرنه سوراخ هرجایی پیدا میشه

این ک ذهنت به سمت سوراخ و رابطه رفته بااون چیزی ک ما راجع بهش 47 صفحه حرف زدیم نشان از ذهن و انحرافات ذهنی شما میده عزیزم 

چون وکیلی این خاطره جالبهیبار رفتم اجرای احکام داد وبیدادکارمند اونجا به دروغ گفت عدم تمکین فقط باعث ...

عدم تمکین برای نفقه و ازدواج مجدد هست و اثار ریزی هم داره مثل تنصیف و...

ولی واقعیت همینه حالا خیلیا میان به ما توهین میکنن ک حتما شما کرم ریختی 

من ظاهرم خوب و امروزیه ولی از بس تو رفتار با جنس مخالف سرد و خشگ و سگ اخلاقم تا حالا همچین مواردی وا ...

یعنی شما میرین اداره با خشونت و عصباتنیت سلام میدین ؟ یا با دستوری حالت کارتونو میگین ؟ درک نمیکنم 

اگ اینه بی احترام یجوابش بی احترامیه توقع نداشته باشیم چون خانومیم بابت بی احترامیمونم سکوت بشه یا کارمون راه بیافته 

عزیزم من اصلا منظورم این نبود. شاید چون اونجا میشناسن. یا شاید نحوه ارتباط برقرار کردنتون جوریه که ک ...

اها بله من حتی ببینم مسئول خانمه انقد بالا میبرمش ک کیف کنه کارم راه بیافته 

نظرات این موردی رو ترجیح میدم جواب ندم دیگ

من روی صحبتم با کسانی بود که هی میگن حتما استارتر خیلی خوشگله. چون دیدم زنهایی که زیبا نبودن ولی کارشون و راه انداختن، دلیلشم چیزایی بود که گفتم. نمیگم خدایی نکرده شماهم اینجوری هستین، اما شاید جوری لباس میپوشید که اونارو دچار اشتباه میکنید. یا گاهی آدم خودش متوجه نیست ناخواسته کاری میکنه که مردها بد برداشت میکنن. چون اغلب ذهن بیماری دارن

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

من روی صحبتم با کسانی بود که هی میگن حتما استارتر خیلی خوشگله. چون دیدم زنهایی که زیبا نبودن ولی کار ...

اخه بالاترم گفتم من به عنوان وکیل میرم دادگاه خب مانتو ک خیلی خیلی بلنده 

ارایشمم نرمال 

ولی گاهی مخاطب اصلا من نبودم دیدم یه خانم سن بالا بوده و کاملا معمولی ولی بازم اون کارش زودتر از اقایی ک واساده راه افتاده نمیدونم علت دقیقشو ولی چند تا اقایونم اینجا تایید کردن 

هیییییییچ ربطی به زیبایی نداره. این اتفاق نمیفته مگر اینکه زنی عشوه بیاد. زیادی با کارمند مربوطه گرم ...

من تو معیارهای زیبایی جامعه نمیگنجم و بطور کلی ناز و عشوه هم بلد نیستم کلا باگ شخصیتیم اینکه خیلی خشک و رسمی با همه برخورد میکنم ولی تو یک اداره در بازه زمانی متفاوت با دو استایل متفاوت رفتم ( کلا پوشش دوم هم باز و کوتاه نبود شیک بود و اینکه موهامو رنگ کرده بودم و سفید نبود دیگه )  رفتارها متفاوت بوده کلا بد یا خوب جامعه اینطوریه 

من خودم با بچه که میرم می بینم کارم رو زود راه میندازن البته نه که بدون نوبت برم فقط اما و اگر کم میارن.  این از درکشونه نه هول بودنشون.  دستشون درد نکنه.  یا شاید فکر می کنن خانم ها تو محیط مردانه معذبن زود راه میندازن کارشونو.  من خودم چادریم.  داف و اینا هم نیستم.  خنده و عشوه هم ندارم.  فقط تشکر می کنم و با احترام برخورد می کنم.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

من خودم با بچه که میرم می بینم کارم رو زود راه میندازن البته نه که بدون نوبت برم فقط اما و اگر کم می ...

اره تفاقا هی دارم به بعضیا میگم همیشه ب معنی نگاه و هدف بد نیست بعضیا اصرار دارن نه همینه

دقیقا من حتی وامم همینطوری گرفتم بهترین و استایل و میزدم میرفتم تو بانک رئیس منو میبرد پیش خودش نسکا ...

خیلی قشنگ خودفروشی میکنید آفرین

حتما به این زرنگی افتخار هم میکنید

اگر اونا هولن شما هم خود فروشید البته از اون ارزوناش

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...