2777
2789

الان ی مادر ۲۶ ساله ام ک ی دختر ۳ ماهه داره

دیپلم تجربی داره

سال کنکورم عاشق رشته داروسازی بودم و تو فامیل و اشنا خیلی از جوونا پزشکی دارو دندون میخوندن 

خلاصه چند سال تلاش کردم نشد ک بشه البته ب خودم حق میدم ی شرایطی بود نتونستم ارامشمو حفظ کنم ک ازدواجمم بخاطر فرار از اون شرایط بود

الان شاهد اینم نسل بعد از من همشون با پول پدرشون دارن روسیه رشته های تاپو میخونن

مدام یاد گذشته میافتم میگم من چی خواستم و چی شد

انگار ی درد عمیقی تو دلمه ی حسرت دائمی نمیذاره خوشحال باشم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید خیلی از اونای که حسرتشون رو میخوری دوست دارن جای تو باشن جوونی هنوز زندگی که متوقف نشده

ی جوری شوهرم و بقیه میگن ایشالله قسمت دخترت

میگم دیگه از من گذشت 

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ی جوری شوهرم و بقیه میگن ایشالله قسمت دخترتمیگم دیگه از من گذشت

ببین الان فکر میکنی دیر شده ولی وقتی به چهل رسیدی میفهمی که اون موقع بچه بودی آدمیزاد توی نود سالگی هم امید داره تو که هنوز خیلی جوونی هرکاری دوست داری از همین امروز شروع کن وگرنه خیلی پشیمون می‌شی

ببین الان فکر میکنی دیر شده ولی وقتی به چهل رسیدی میفهمی که اون موقع بچه بودی آدمیزاد توی نود سالگی ...

الان دیگه شوهرم میگه کار ازاد شروع کن ( با توجه ب تجربه خودش)

نمیدونم دوباره برا دانشگاه تلاش کنم یا کار ازاد شروع کنم