2777
2789

خانم ها من تازه زایمان کردم ۳۶ سالمه از زایمان به شدت پشیمونم هیچ کاریم نمی تونم بکنم اینده ترسناک جلوی چشمامه .همش فکر می کنم دخترم خیلی دیر آوردم بعد من تنها می شه نه خاله دهره نه خواهر کل روز استرس دارم .بد ترین روز های عمرمو می گذرونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درکت میکنم 

اما بدون اولا کلا طبیعی و زمان بگذره حالت کاملا خوب میشه

از حمایت و کمک های اطرافیان به خصوص ماردت استفاده کن 

قدم نورسیده هم مبارک باشه 

نگررران نبا ش کاملا طبیعی اوایل 

طبیعیه، این احساسات رو همه تجربه میکنن، مخصوصا کسایی مه تنها هستن، من انقدر زجر کشیدم که نگو، پسر انقدر تنهاست،هیچ کس رو نداره، ولی اهمیت نده به احساسات منفی، حد اقل دو سال نیازه تا روحیه و جسمت به حالت اول برگرده، بچه هم از اب گل در بیاد، بعدش حتما خودت رو مشغول کن

اوایل بچه داری واقعا سخته حق داری

ولی بدون ابن روزا میگذره وروزای خوب تو راهه

بعدشم مگه خاله ها و خواهرای ما چه گلی به سرمون زدن؟ 

ان شاءالله خودت صد و بیست سال سایه ت بالاسر دخترت هست چرا انقد ناامیدی

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

طبیعیه ولی سعی من از خودت این فکرارو دور کنی من حتی یادمه بعد زایمانم تا یه مدتی نمیتونستم دخترمو قبول کنم دلم نمیخاستش شرایط من خیلی فرق میکرد حرفای اطرافیانم بدتر اذیتم میکردن اصلا دلم نمیخاد به اون دوران برگردم حالم از ادمای اون موقعه بد میشه روم اثر بد گذاشتن 

اولاشه 

منم افسردگی گرفتم بعد زایمان تقریبا دو هفته هرکی هر جی میگفت گریه میکردم .

از خوده زایمانم به شدت پشیمون بودم و البته هستم خیلی زایمان سختی داشتم .

ولی خب به مرور بهتر میشی 

غصه آیتم نخور دیر زایمان کردی خاله من تو جهل سالگی پسرشو آورد. 

دختر عمم بچه دار نمیشد تو چهل و جهار سالکی با ای وی اف پسرشو به دنیا آورد، خیلیم خوشحالهه

یا فاطمه زهرا#
عزیزم طبیعیهخودت ب خودت کمک کن سعی کن شاد فکر کنی تا حالت بهتر بشه ب خودت زمان بذه

به خودم فکر می کنم یه دختر ۴۴ ساله با مامان ۸۰ ساله تازه اگه باشم تو این دنیای وحشی و بی کسی