2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بد نیست یک خاطره ای برای شما بگم پدرم ۳ سال پیش سکته قلبی میکنه ماشین اورژانس میاد فاصله که پدرم رو ...

پزشک بیهوشی به خاطر احیا باید امضا میکرده چون تیم احیا در هر حال یک متخصص بیهوشی جز تیم هست 

و واقعا درست میگید گلدن تایم. احیا نه یک دو ساعت اول بلکه ده دقیقه اول هستش و متاسفانه کاستی های شدیدی در سیستم نظام پزشکی ایران هست که قابل چشم پوشی نیست مثلا دانشجوهای پزشکی بیجاره ی مولاژ درست حسابی ندارن که بخوان خیلی چیز هارو روی اونا یاد بگیرن و خب احیا واقعا بحث گسترده ای و توی احیا دقیقه ها نه بلکه ثانیه ها نجات بخش هستند 

واقعا متاسفم خدارحمتشون کنه روحشون شاد 

اولا من عزیز شما نیستم ،یا پزشکی نیستی و رشته ی دیگه ای هستی ...یا حرفی ندارم ،چون بقیه رو گول بزنید ...

اوکی . به سوالی که میدم پاسخ بده =

خانمی ۲۸ ساله، G2P1، با شکایت از درد یک‌طرفه لگن و لکه‌بینی مراجعه کرده. سطح β-hCG او ۲۸۰۰ واحد است و در سونوگرافی واژینال، هیچ ساک حاملگی داخل رحم دیده نمی‌شود. علائم حیاتی پایدارند.
۱. تشخیص افتراقی چیست؟
۲. گام‌های بعدی در مدیریت این بیمار چیست؟
۳. آیا می‌توان متوترکسات تجویز کرد؟ اگر بله، چه شرایطی باید برقرار باشد؟

من ی مدت پیش تو بند انگشتم ی چیز کوچک سبز رنگ دراومده بودرفتم دکتر داخلی برام ازمایش رماتیسم و عفونت ...

بخدا منم همینطور رفتم دکتر مغز اعصاب برا کمر درد اونوقت شکمم اطراف نافمو محکم فشار داد مرتیکه

بخدا خواستم شکایت کنم ازش دیگه بیخیال شدم گفتم دوندگی داره

بخدا منم همینطور رفتم دکتر مغز اعصاب برا کمر درد اونوقت شکمم اطراف نافمو محکم فشار داد مرتیکهبخدا خو ...

🙄😶

مرتیکه هیز😀😀😀

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
من پایه ام ضعیفه و خوب نیسولی دارم همه تلاشمو میکنمولی همش فکرای منفی و نشدن میاد تو سرمنمیتونم پشت ...

چرا پشت بمونی هنوز خیلی وقت زیاده 

بدون فک کردن به نتیجه و تایم بشین یه برنامه ی منظم بنویس و از همین الان شروع کن و موکول به فردا نکن

اگر واقعا با برنامه درست پیش بری و کم کاری نکنی شک نکن قبول میشی

دانشجوی پزشکی 🩺📖 اگر توی راه کنکور نیاز به مشورتی داشتی رو کمک من حساب کن ♥️

پزشک بیهوشی به خاطر احیا باید امضا میکرده چون تیم احیا در هر حال یک متخصص بیهوشی جز تیم هست و واقعا ...

پزشک عمومی امضا میکرد ناراحت نمی‌شدم  ولی متخصص بیهوشی  امضا کرد به جای متخصص قلب و اون حرکتی که از متخصص قلب دیدم بی اعتماد شدم

با درس خوندن دنبال پول باشی هیچ رشته ای به درد نمیخورهمنبع درآمد اصلی جدا باید داشته باشی بعد با علا ...

شما خودت چی خوندی ؟شاغلکدوم نهادی  که پزشک عمومی رو بی ارزش اعلام میداری !؟؟؟؟

لایک نکنید .توروخدا 
نظر تون رو در مورد اینده پزشکی بگید میدونم اشباع میشه تو هم میدونی سرت رو از برف بیرون بیار

من از بچگی شنیدم میگن پزشکی اشباع میشه

چهل سال گذشته هنوز اشباع نشده

سایت از صدا پر است و از حرف خالی