2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتری

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

هیچ کدوم.فقط چایساز.خیلی عالیه بی نظیر

چای ساز دارم قوری اش زود چایی سرد میشه. مگر اینکه از اون مدل بخرم که قوری بالاشه .... مارک چای سازتو میگی؟ قوری بالاشه؟

من سماور شیشه ای دارم. راضیم. کلا کتری رو گذاشتم کنار

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
میشه عکسشو بدی و مارکش بگی منم بخرم؟؟؟ درازی اش عین سماور یا کوتاه تر

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
میشه عکسشو بدی و مارکش بگی منم بخرم؟؟؟ درازی اش عین سماور یا کوتاه تر

درازی اش از سماورهای معمولی کمتره. مارک میگل. مادرشوهرم هدیه داده.

چای ساز دارم قوری اش زود چایی سرد میشه. مگر اینکه از اون مدل بخرم که قوری بالاشه .... مارک چای سازتو ...

اره قوری بالاشه.چایساز سرهمی میگن.از من پارس خزره.سفیده.قوریشم سرامیکه.عالیه‌.چایش عالیه

مدلش رو نمیدونی عزیزم؟؟؟ چایی توش خوبه؟؟ آبش رسوب اینا نشون نمیده و زود میجوشه؟؟

مدلش رو دیگه نمیدونم.

آب زود میجوشه، رسوب بسته به نوع آبی که استفاده میکنید.

من هر روز یا یک روز درمیون داخلش رو تمیز میکنم.

چای هم فرقی نداره خب. چرا فکر کردی طعم چای ممکنه با تغییر کتری یا سماور فرق کنه. شاید چای ساز اینجوری باشه ولی سماور و کتری برقی عین کتری معمولی هستن.

اما یه نکته نهایی بذار بگم. این سماور هدیه بود و من با وجود ۴ تا بچه خیلی به کارم اومد. اما اگر به خودم بود، سماور شیشه ای برقی قطعا نمیخریدم. یعنی درسته که به کار اومد اما همون کتری کافی بود. الان با وجود اینهمه افزایش قیمت، خرید سماور برقی جزو واجبات نیست