2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله خوبه تحویل یکساله ارزونتره و به نظرم بخرید اگه تا بیش از یکسال به پولتون نیاز ندارید.از سود ...

آخه میدونین چندسال پیش ثبتنام کردن ولی موقع تحویل سکه ندادن به مردم و فقط پول خودشون رو با مقداری سود دادن بخاطر اون میترسیم بزاریم بعد اینکه ما میخواستیم سکه های خودمون رو بفروشیم و اونجا ثبتنام کنیم که شوهرم پشیمون شده و میگه ممکنه نخوان بدن و اینطوری ضرر میکنیم

من رادین کوچولو کاربر سال ۹۵ هستم نتونستم با همون کاربریم بیام و با کاربری جدید اومدم، اسم کاربری جدیدم هم از شیرین زبونی پسرمه که به نوشابه میگه شیبادا   
بله خوبه تحویل یکساله ارزونتره و به نظرم بخرید اگه تا بیش از یکسال به پولتون نیاز ندارید.از سود ...

جوانمرد چرا نیومدی اینجا سوالم خیلی مهمه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1729175/بچه-ها-لطفا-بیاین-اون-هایی-که-به-رزرو-هتل-خارجی-وارد-هستن-بیاین

قضیه سکه بانک ملی چیه؟

ثبتنام میکنن واسه پیش فروش سکه تا امروز صبح یه ماهه هم بود که دیگه تموم شد و الان از سه ماهه هست تا یه ساله قیمت سه ماهه هم یه میلیون و پونصد و چهل هست فکر کنم که به ترتیب ۶ ماهه و ۹ ماه و یه سال قیمتش کمتر هم میشه ولی معلوم نیست واقعا" آخرش سکه تحویل بدن یا پول 

من رادین کوچولو کاربر سال ۹۵ هستم نتونستم با همون کاربریم بیام و با کاربری جدید اومدم، اسم کاربری جدیدم هم از شیرین زبونی پسرمه که به نوشابه میگه شیبادا   
خب نامردی کردن ندادن.حتما باید سکه رو بدن یا سود پول شمارو.اینجور مسائل و بدقولی ها باعث دلسردی مردم ...

یعنی سکه های خودمون رو نگه داریم بهتره ؟؟؟ بعد چند مدت سودش رو میبینیم؟؟

به نظرم سکه های خودتون رو نگه دارید مخصوصا به خاطر حوادث سیاسی و ... احتمال افزایش نرخ ارز و طلا وجو ...

ممنون از راهنماییتون