الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بانک توسعه تعاون یه سپرده ای داره بهش میگن صبا همون سرمایه گذاری تو بورسه.... میگن بیست درصد سود میدن ولی حساب کنی با مالیاتو اینا میشه 16 درصد سود اونجا بزار بیشتر از هر بانکی سود میده
من یه گردنبند و گوشواره داشتم از دوران مجردیم خاستم بفروشمش نیم ست بگیرم شوهرم نزاشت گفت نیم ست بگیر ولی بزار اینام باشن. تازه من میخاستم طلا بدم طلا بگیرم ولی دیدم اینم به ضررمه. البته با این گرونی قید نیم ستم زدم.
افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد
یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی
آقای جوانمرد ممنون میشم سوال منم جواب بدین، به نظرتون بانک ملی که داره واسه سکه ثبت نام میکنه خوبه ؟؟ البته یه ماهه دیگه تموم شده از سه ماهه تا یه سال ثبت نام میکنن
من رادین کوچولو کاربر سال ۹۵ هستم نتونستم با همون کاربریم بیام و با کاربری جدید اومدم، اسم کاربری جدیدم هم از شیرین زبونی پسرمه که به نوشابه میگه شیبادا