2777
2789
عنوان

اونایی که به شهدا اعتقاد دارن و بی احترامی نمیکنن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 67 پست

من واقعا گاهی از مظلومیت شهدا تعجب میکنم واااقعا چطور میشه ادم اینجوری باشه 

یعنی الانم هستن آدمایی با این خصوصیات 

شهدای 8 سال دفاع مقدس 

شهدای مدافع حرم 

شهدای امنیت 

خوش به حال شون 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

کسی به شهدا توهین نمیکنه جایگاه شون نزد خدا عزیز و بالاست ولی بعضی از مردم دارن افراط عجیب غریبی میک ...

دو پهلو بودحرفت یکی به نعل یکی به اسب

افراط از چه لحاظ؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهدا دستشون بازه راحت رفت و امد میکنن تو دنیا بعضیاشون واسطه خیر هم میشناون شهیدمداحتمالا بهداینکه ش ...

تمام مردگان راحت رفت امد میکنن 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
اون کسی که به شهدا بی احترامی کنه آدم نیست یه احمق به تموم منعاست کجای دنیا به کسی که رفته جون شیرین ...

کمتر آدمی مثل شما فهمیده هستش

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
دو پهلو بودحرفت یکی به نعل یکی به اسبافراط از چه لحاظ؟

عزیز من همین که حرف منو دو پهلو برداشت کردی احتمالا از افراطت بیاد، که مطمئنم باز ترش کنم بیشتر گارد بگیری

منظور من از نقد کردن،رفتار مردم و افراط اون ها بوده 

نه کوچیک شمردن جایگاهِ هر شهیدی.

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

تمام مردگان راحت رفت امد میکنن

نه اینطور نیست بعضیا فقط یک وقت خاص اجازه دارن بعضیا انقدر گیر دارن همون یک وقت خاص هم اجازه ندارن

برا چی میگن پنج شنبه ها برید سر مزار عزیزاتون چون اغلب اون موقع آزادن

ولی بحث شهدا فرق داره آزادیشون بیشتره

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیز من همین که حرف منو دو پهلو برداشت کردی احتمالا از افراطت بیاد، که مطمئنم باز ترش کنم بیشتر گارد ...

وا 😂😂چرا گارد میگیری شاید شما جوری بیان کردی که منظور واضح رو نشه برداشت کرد چرا افراطی 

پسر خاله ی بابام شهید جنگ تحمیلیه 

پسر عمش تعریف میکرد صاب خونه جوابم کرد منم شب خوابیدنی گفتم یا حضرت ابلفض کمک بده شب خواب پسر داییشو دیده که میگفت بهش حضرت ابولفضل میخواست نمازشو بخونه منو به جای خودش فرستاد گفت برو بهش بگو مشکلت حل میشه 

شهید سید محمود موسوی بابایی اعزامی از زنجان

ینی خواستم بگم همه همو میشناسن با هم همنشینن

وا 😂😂چرا گارد میگیری شاید شما جوری بیان کردی که منظور واضح رو نشه برداشت کرد چرا افراطی

🤔🤔من گارد گرفتم؟من با مخالفت شدید با رفتارت باز هم سعی کردم با حق دادن باهات صحبت کنم و راستش این موضوع برام واقعا اهمیتی نداره که بخوام گارد بگیرم ناراحت شم یا هرچیزی؟

دوست دارم بدونم تو ذهنت چی میگذره که همچین فکری میکنی؟🤔

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

کمتر آدمی مثل شما فهمیده هستش

یه تجربه برات تعریف کنم اسی

کسایی ک در شرایط خوبی نمردن انرژی شو در اون مکان جمع میشه 

یه انرژی از درد

مثل شهدا یا جون مرگ ها یا بچه های کوچیکی ک فوت میکنن 

چون اینا تو شرایط خوبی فوت نشدن مخصوصا شهیدا ک بعضیاشون تیکه تیکه میشن:)

بخاطر همین روحشون همیشه تو مکان ها مختلف وجود داره

میخوان با نشان دادن خودشون وضعیتی ک درونش هستن نشون بدن 

تو روح پدر دوستت تو بهترین شرایط دیدی قطعا اون جاش راحته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه اینطور نیست بعضیا فقط یک وقت خاص اجازه دارن بعضیا انقدر گیر دارن همون یک وقت خاص هم اجازه ندارنبر ...

نه اینطور نیست چون خودم تجربه داشتم 

پنجشنبه کلا قضیه اش با چیزی ک شما میفرمایید فرق داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40