2777
2789
عنوان

اونایی که به شهدا اعتقاد دارن و بی احترامی نمیکنن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 67 پست
پسر خاله ی بابام شهید جنگ تحمیلیه پسر عمش تعریف میکرد صاب خونه جوابم کرد منم شب خوابیدنی گفتم یا حضر ...

چه جالب 🥺

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
نه اینطور نیست چون خودم تجربه داشتم پنجشنبه کلا قضیه اش با چیزی ک شما میفرمایید فرق داره

شما تجربه مرگ قطعی نداشتید که اگر داشتید الان اینجا نبودید

مرگ موقت با مرگ قطعی ک انسان زیر خاک میره داستانش فرق میکنه

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینطور نیست بعضیا فقط یک وقت خاص اجازه دارن بعضیا انقدر گیر دارن همون یک وقت خاص هم اجازه ندارنبر ...

کلا ادم های مومن با خدا اجازه رفت و امد زیادی دارن با خانواده شون شهیدان که دیگه جای خودشون دارن اون بهشتی هستن

شما تجربه مرگ قطعی نداشتید که اگر داشتید الان اینجا نبودیدمرگ موقت با مرگ قطعی ک انسان زیر خاک میره ...

من نگفتم مردم دوست عزیز😐

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
کلا ادم های مومن با خدا اجازه رفت و امد زیادی دارن با خانواده شون شهیدان که دیگه جای خودشون دارن اون ...

بله بستگی به اعمال آزادی های اموات کم و زیاد میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه تجربه برات تعریف کنم اسیکسایی ک در شرایط خوبی نمردن انرژی شو در اون مکان جمع میشه یه انرژی از درد ...

😭😭😭وای چه دردناک 

و چه زاویه و نگاه جالبی که روحشون از این بابت همه جا هست

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
کلا ادم های مومن با خدا اجازه رفت و امد زیادی دارن با خانواده شون شهیدان که دیگه جای خودشون دارن اون ...

حرفش اصلا منطقی نیست انگار خدا بقیه مرده هارو به اسارت گرفته فقط شهدا اجازه رفت امد دارن همین حرفش گناه کبیره است چون داره بین مومنان فرق میزاره😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله نشونه هست شهدا زنده هستند و نزد خدا روزی میخورند

خوش بحالت چه حس خوبی آدم میگیره🥲🫶😍

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

😭😭😭وای چه دردناک و چه زاویه و نگاه جالبی که روحشون از این بابت همه جا هست

بله 

منم یبار  رفته بودیم قبرستون ابجیم ۳ سالش بود 

گفت اون دختره کیه نشسته رو قبر لباس سفید تنشه گفتم کیو میگی گفت اونجارو  رفتیم بالاسر قبر دیدم مال یه دختر ۸ ساله اس🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حرفش اصلا منطقی نیست انگار خدا بقیه مرده هارو به اسارت گرفته فقط شهدا اجازه رفت امد دارن همین حرفش گ ...

من همچین حرفی نزدم برداشت شما اینه 

گناه کبیره ...

چه حرف زشتی

من گفتم اموات بسته به اعمالشون درگیر مسائل خودشونن و فرصتی برای درک دنیا ندارن بازم میگم بسته به اعمالشون درگیرن یکی کمتر یکی بیشتر

ولی شهدا این درگیری هارو ندارن یا حداقل کمتر دارن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حرفش اصلا منطقی نیست انگار خدا بقیه مرده هارو به اسارت گرفته فقط شهدا اجازه رفت امد دارن همین حرفش گ ...

مومنان فرق ندارن؟

پس چرا بهشت چندین طبقه داره؟

چرا طبقات پایین اجازه رفتن ب طبقات بالا رو ندارن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه تجربه برات تعریف کنم اسیکسایی ک در شرایط خوبی نمردن انرژی شو در اون مکان جمع میشه یه انرژی از درد ...

شایدم

یه داستان خوندم فکر کتم حضرت یحیی بوده که 

سختی مرگ منظورش این بود منو یاد لحظه ی سر بریدنم انداختی

منم یه بار رفته بودم تو قطعه شهدا پسر دوسالم یهو مارو رها کرد رفت سر قبر یک شهید معروف که چندساله شهید شده یهو گفت آقا تو هوا دیدشو دویید دنبالش یعنی رفتارش طوری بود هرکی اونجا بود فهمید پسر اون شهیدو دید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40