2777
2789
عنوان

کارما🤣😍

77 بازدید | 12 پست

بچه ها همکلاسی قدیمی مو دیدم خیلی اذیتم کرده بود حتی اونقدر اکیپ می شدن اذیت می کردند می خواستم خ. ود کشی کنم اقدام هم کردم ولی دیدمش خیلی افتاده شده بود یه جوری رفتار هاشو فراموش کرده بود و بغلم گرفت فکر کردم دوست جون جونی بودیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخش و فراموش کن

نمی شه الان هم بخاطر رفتار ک. ری اونا باهام قرص افسردگی می خورم تو هر روز بهت بگن زشت حتی غذا خوردنتو مسخره کنن تغذیه نبری از گشنگی بمیری می بخشی اتفاقا دارم اکیپ شونو می بینم همشون از دم گرفتار زشت شدن خوشحال می شم 

یعنی همه می دونستن من بی ازار ترین و خوشخنده و فعالترین بودم ولی اونا باعث شدن الان که الانه حس ناکا ...

خداازشون نگذره پس

بیستون بوددلم،عشق چ آورده سرش؟                                  ک ب ارگ بم ویران شده پهلو زده است😔    

یعنی همه می دونستن من بی ازار ترین و خوشخنده و فعالترین بودم ولی اونا باعث شدن الان که الانه حس ناکا ...

حسادت داشتن بهت ؟ 

آدمای حسود فکرمیکنن اگه به کسی توهین و فحاشی کنند اون آدم ازبین می‌ره ولی برعکس اون هرروز قویترمیشه و خودشون روزبه روز ذلیل تر چون یکسره خودخوری میکنن و حسادت و کینه ها وعقده هاشون کمکم وجودشونو عین خوره میخوره 

آدمایی که دلشون پاکه همیشه حتی تو بدترین شرایط و آزار واذیت هم قراربگیرند بازم شاداب و باطراوت میمونن

حسادت داشتن بهت ؟ آدمای حسود فکرمیکنن اگه به کسی توهین و فحاشی کنند اون آدم ازبین می‌ره ولی برعکس او ...

نموندم نابود شدم یه بچه پونزده ساله بخطر اونا دو بار اقدام به خ. ود کشی کرد حسادت به چی من داشتن بعد من سی تا بچه تو اون خراب شده داشتن درس می خوندن

نموندم نابود شدم یه بچه پونزده ساله بخطر اونا دو بار اقدام به خ. ود کشی کرد حسادت به چی من داشتن بعد ...

خب اگه حسادت نداشتن مشکلشون چی بود ؟ 

یکبار مصمم باهاشون صحبت میکردی که دلیل رفتارشون چیه ؟ باخانوادت صحبت میکردی و مدرسه خودتو تغییر میدادی 

آدمایی که نرمال نیستن و دیگران رو آزار میدن ازیک کمبودی تو وجودشون رنج میبرن یکی حسادت یکی عقده یکی میخواد بدبختی هاشو فراموش کنه به یکی دیگه هیت میده که بدبختیاش کمتربه نظر بیاد همین حس های منفی درونشون بالاخره  زمینشون میزنه 

خب اگه حسادت نداشتن مشکلشون چی بود ؟ یکبار مصمم باهاشون صحبت میکردی که دلیل رفتارشون چیه ؟ باخانوادت ...

هزار بار گفتم مشکل دارید بگید یه بار تو گفته بود یکیشون حسادت اخه من چی داشتم که کل تحصیل زهرمارمن کردند بعدش به مامانم گفتم رقت به مامانشون گفت بدتر کردن باورت می شه با کسی کار نداشتن فقط زوم رو من جوری بودکه کل کلاس ازم تنفر داشتن